Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Når du endrer størrelse på og typen papir du legger i magasinet, må du endre innstillingen for papirstørrelse og papirtype på LCD-skjermen samtidig.
  1. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Skuffinnstilling]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Papirtype]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise papirtypen du ønsker, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Papirstr.]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på image eller image for å vise papirstørrelsen du ønsker, og trykk deretter på Go (Gå).