Varemerker

BROTHER er enten er varemerke eller et registrert varemerke for Brother Industries, Ltd.

Microsoft, Windows, Windows Server og Internet Explorer er enten registrerte varemerker eller varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.

Apple, Mac, Safari, AirPrint, AirPrint-logoen iPad, iPhone og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

macOSer et varemerke for Apple Inc.

App Store er et tjenestemerke for Apple Inc.

PostScript og PostScript 3 er enten registrerte varemerker eller varemerker for Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre land.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance og Wi-Fi Direct er registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup og Wi-Fi Protected Setup-logoen er varemerker for Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Chrome, Chrome OS og Google Play er varemerker for Google Inc. Bruk av disse varemerkene krever tillatelse fra Google.

Mopria® og Mopria®-logoen er registrerte varemerker og tjenestemerker for Mopria Alliance, Inc. i USA og andre land. Uautorisert bruk er strengt forbudt.

Mozilla og Firefox er registrerte varemerker for Mozilla Foundation.

Intel er et varemerke for Intel Corporation i USA og/eller andre land.

Bluetooth®-ordmerket er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av Brother Industries, Ltd. er lisensiert.

Alle selskaper som har programvare nevnt ved navn i denne håndboken, har en egen programvarelisens for de programmer som de har eiendomsretten til.

Navn på varemerker og produkter som vises i Brother-produkter, tilhørende dokumenter og annet materiale, er alle varemerker eller registrerte varemerker for de enkelte selskapene.