Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > Oversikt over kontrollpanel

Oversikt over kontrollpanel

HL-L2310D

image

1. image Slå på/av-knapp
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.

• Slå av maskinen ved å trykke på og holde image.

2. Toner LED
    Toner LED-lampen indikerer at det er lite toner.
  3. Drum (Trommel) LED
    Drum (Trommel)LED-lyset indikerer at trommelenheten må erstattes snart.
  4. Paper (Papir) LED
    Paper (Papir) LED-lampen indikerer at det er en feil knyttet til papirmating.
  5. Ready (Driftsklar) LED
    Ready (Driftsklar) LED-lampen blinker for å indikere maskinens status.
  6. Go (Gå)-knapp
    • Trykk på Go (Gå) for å korrigere enkelte feil.
    • Trykk på Go (Gå) for å skrive ut data som gjenstår i maskinminnet.
    • Trykk og hold Go (Gå) i omtrent to sekunder for å avbryte en utskriftsjobb.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

Kontrollpanelet vil variere avhengig av modellen din.

image

1. Display (LCD)
    Viser meldinger som hjelper deg med å konfigurere og bruke maskinen.

Trådløse modeller:

En indikerer med fire nivåer som viser styrken på det trådløse signalet hvis du bruker en trådløs forbindelse.

image
  2. image Slå på/av-knapp
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.

• Slå av maskinen ved å trykke på og holde image. LCD-skjermen viser [Avslutter] i et par sekunder før den slukkes.

3. Nettverksknapper
    • Kablede modeller:

Network (Nettverk)

Trykk på Network (Nettverk) for å konfigurere innstillinger for kablet nettverk.

• Modeller med trådløs funksjon:

WiFi

Trykk på WiFi-knappen og start installasjonsprogrammet for trådløs på datamaskinen. Følg skjerminstruksjonene for å konfigurere en trådløs tilkobling mellom maskinen og nettverket.

Når WiFi-lyset er tent, er Brother-maskinen koblet til et trådløst tilgangspunkt. Når WiFi-lyset blinker, er den trådløse tilkoblingen nede eller maskinen holder på med å koble til et trådløst tilgangspunkt.

4. Menyknapper
    OK

Trykk for å lagre maskininnstillingene. Etter at du endrer en innstilling, går maskinen tilbake til det forrige menynivået.

Back (Tilbake)
    • Trykk for å gå tilbake ett nivå i menyen.
    • Trykk for å velge det forrige sifferet når du angir tall.
    image eller image (+ eller -)
    • Trykk for å bla gjennom menyer og alternativer.
    • Trykk for å angi et tall eller for å øke eller redusere tallet. Trykk og hold inne image eller image for å bla raskere. Når du ser nummeret du ønsker, trykk på OK.
  5. Go (Gå)-knapp
    • Trykk for å fjerne enkelte feilmeldinger. Følg instruksjonene på kontrollpanelet for å fjerne alle andre feil.
    • Trykk for å skrive ut data som gjenstår i maskinminnet.
    • Trykk for å velge det viste alternativet. Etter at du endrer en innstilling, går maskinen tilbake til Driftsklar.
    • Trykk og hold Go (Gå) i omtrent to sekunder for å avbryte en utskriftsjobb.