Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > LED-mønster og indikasjoner (for modeller uten LCD-skjerm)

LED-mønster og indikasjoner (for modeller uten LCD-skjerm)

Beslektede modeller :HL‑L2310D
LED-lampene på maskinens kontrollpanel tennes, dimmes eller blinker for å vise maskinens status.

LED-indikasjoner er definert i tabellen under.

image

LED er slukket.

image eller image

LED er tent.

image

LED er dempet.

image eller image

LED blinker.

Denne tabellen definerer hva LED-lampene indikerer når de tennes, dimmes eller blinker.

LED-indikasjon Status Betydning

image

Hvile

I hvilemodus (strømsparingsmodus) fungerer maskinen som om den er slått av, men den kan fremdeles motta data. Mottak av en utskriftsjobb vil vekke maskinen og den vil starte utskrift.

Dyp hvile

I dyp hvilemodus (lavere strømforbruk enn hvilemodus) fungerer maskinen som om den er slått av, men den kan fremdeles motta data. Hvis maskinen ikke mottar data for den tidsperioden du spesifiserer, går den inn i dyp hvilemodus. Mottak av en utskriftsjobb vil vekke maskinen og den vil starte utskrift.

image

Klar

Maskinen er klar for utskrift.

image

Vent litt

Maskinen varmer opp.

Utskrift

Maskinen skriver ut.

Avkjøles

Maskinen kjøler ned.

Vent 10 minutter eller til innsiden av skriveren er nedkjølt.

image

Avbryt utskrift

Maskinen avbryter jobben.