Skriv ut fra den mobile enheten med Wi-Fi Direct

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Wi-Fi Direct er en av de trådløse konfigurasjonsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance®. Med den kan du konfigurere et sikret trådløst nettverk mellom Brother-maskinen og en mobil enhet, slik som en Android™-enhet, Windows-enhet, iPhone, iPod touch eller iPad, uten bruk av tilgangspunkt. Wi-Fi Direct støtter trådløs nettverkskonfigurasjon med ettrykks- eller PIN-metoden til Wi-Fi Protected Setup™ (WPS). Du kan også konfigurere et trådløst nettverk ved å manuelt stille inn en SSID og et passord. Brother-maskinens Wi-Fi Direct-funksjon støtter WPA2™-sikkerhet med AES-kryptering.

image
  1. Mobil enhet
  2. Brother-maskinen din
image
  • Selv om Brother-maskinen kan brukes i både kablede og trådløse nettverk, kan du bare bruke én tilkoblingsmetode om gangen. Du kan imidlertid bruke en trådløs nettverkstilkobling og Wi-Fi Direct-tilkobling eller en kablet nettverkstilkobling (kun støttede modeller) og Wi-Fi Direct-tilkobling samtidig.
  • Den Wi-Fi Direct-støttede enheten kan bli en gruppeeier (G/E). G/E fungerer som et tilgangspunkt ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket.