Hjem > Tillegg > Slik skriver du inn tekst på Brother-maskinen

Slik skriver du inn tekst på Brother-maskinen

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Når tekst kreves, skriver du inn tegnene på maskinen. Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av operasjonen du utfører.

• Hold nede eller trykk flere ganger på image eller image for å velge et tegn fra denne listen:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[]^_

• Trykk på OK når tegnet eller symbolet du ønsker vises, og trykk deretter på neste tegn.
  • Trykk på Back (Tilbake) for å slette tegn som er angitt feil.