Innstillingstabeller (1-linjede LCD-modeller)

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Bruk disse tabellene til å forstå de ulike menyene og alternativene som du vil bruke for å stille inn preferansene på maskinen.

[Hovedoppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelse

Skuffinnstilling

Papirtype

-

Angi type papir i papirmagasinet.

Papirstr.

-

Angi papirstørrelse.

Kontrollstr.

-

Velg om en melding som forteller deg at størrelsen på papiret i maskinen og maskinens papirstørrelseinnstilling samsvarer, skal vises eller ikke.

Man. mating

-

Velg om utskrift skal gjøres fra den manuelle materåpningen eller ikke.

Oppløsning

-

-

Velg en utskriftsoppløsning.

Tetthet

-

-

Øk eller reduser utskriftstettheten.

Økologi

Økomodus

-

Slå følgende maskininnstilling på samtidig.

• Tosidig utskrift: Langside(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)
  • Hvilemodus-tid:0Min

Tonersparing

-

Øk sidekapasiteten for tonerkassetten.

Hvilemodus-tid

-

Angi hvor lang tid det skal gå før maskinen går inn i strømsparingsmodus.

Stille modus

-

Reduser utskriftsstøyen.

Autoavsteng.

-

Still inn antall timer som maskinen skal være i dvalemodus før den slår seg av.

Panelkontroll

Knapp gjenta

-

Angi når LCD-skjermmeldingen skal endres ved å holde inne image eller image i intervaller.

Bla i meldinger

-

Angi tid i sekunder som en LCD-melding blar over LCD-skjermen. Fra nivå 1 = 0,2 sek til nivå 10 = 2,0 sek.

LCD Kontrast

-

Juster kontrasten til LCD-skjermen.

Auto Online

-

Still inn maskinen til å gå tilbake til driftsklar modus etter at den har stått inaktiv i 30 sekunder.

Angir lås

-

-

Lås maskinens innstillinger med Innstillingslås-passordet.

Grensesnitt

Velg

-

Velg grensesnittet som skal brukes.

Hvis du velger Auto, endrer maskinen grensesnittet til USB eller nettverk avhengig av hvilket grensesnitt som mottar data.

Auto IF-tid

-

Stiller inn tidsavbruddet for automatisk valg av grensesnitt.

Inndatabuffer

-

Øk eller reduser inndatahurtigbufrets kapasitet.

Bytt toner

-

-

Stiller inn maskinen til å fortsette utskriften etter at LCD-skjermen viser Bytt toner.

[Skriver]

For modeller som støtter skriveremulering

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelse

Utskriftsalt.

Skrifttype

Skriver ut listen over skrifter og skrifteksempler.

Testutskrift

Skrive ut en testside.

Tosidig

(For automatiske 2-sidige utskriftsmodeller)

Tosidig utskrift

Slå av eller slå på 2-sidig utskrift og velg vend på lang kant eller kort kant.

Enkeltbilde

For en utskriftsjobb hvor den siste siden er et 1-sidig bilde, velg Ensidig mating-alternativet for å redusere utskriftstiden.

Autom. fortsett

-

Velg denne innstillingen hvis du vil bruke maskinen til å fjerne papirstørrelsesfeil eller medietypefeil automatisk.

Papirtype

-

Angi type papir.

Papirstr.

-

Angi papirstørrelse.

Kopier

-

Still inn antall utskrevne sider.

Orientering

-

Still inn om sider skal skrives ut i stående eller liggende orientering.

Utskriftsposis.

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (i det øvre venstre hjørnet på sidene) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (i det øvre venstre hjørnet på sidene) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Auto FF

-

La maskinen skrive ut gjenværende data automatisk.

HP LaserJet

Fontnr.

Still inn fontnummeret.

Skrifttetthet

Still inn fontavstanden.

Skrifttetthet-menyen vises når du velger I012 til I018, I031 til I037 eller I097 til I109 i Fontnr.-innstillingen.

Skriftpunkt

Still inn fontstørrelsen.

Skriftpunkt-menyen vises når du velger I000 til I011, I019 til I030 eller I038 til I096 i Fontnr.-innstillingen.

Symbolsett

Velg symbol- eller tegnsettet.

Bordutskrift

Skriv ut kodetabellen.

Auto LF

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto CR

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto bryt

Velg om linjeskift og vognretur skjer når maskinen når den høyre margen.

Auto hopp over

Velg om linjeskift og vognretur skjer når vognposisjonen når den nedre margen.

Venstre margin

Plasser den venstre margen fra kolonne 0 til 70 ved 1 tegn per tomme.

Høyre marg

Plasser den høyre margen ved kolonne 10 til 80 ved 1 tegn per tomme.

Toppmargin

Plasser toppmargens avstand fra den øvre kanten på arket.

Bunnmarg

Plasser bunnmargens avstand fra den nedre kanten på arket.

Linjer

Still inn antall linjer på hver side.

Magasinkommando

Velg denne innstillingen hvis et magasinmisforhold vises når du bruker HP-driverne.

Alle andre modeller

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelse

Testutskrift

-

Skrive ut en testside.

Tosidig

(For automatiske 2-sidige utskriftsmodeller)

Tosidig utskrift

Slå av eller slå på 2-sidig utskrift og velg vend på lang kant eller kort kant.

Enkeltbilde

For en utskriftsjobb hvor den siste siden er et 1-sidig bilde, velg Ensidig mating-alternativet for å redusere utskriftstiden.

Autom. fortsett

-

Velg denne innstillingen hvis du vil bruke maskinen til å fjerne papirstørrelsesfeil eller medietypefeil automatisk.

Utskriftsposis.

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (i det øvre venstre hjørnet på sidene) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (i det øvre venstre hjørnet på sidene) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

[Nettverk] (HL-L2350DW/HL-L2357DW)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

WLAN

TCP/IP

Boot method

-

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Skriv inn navnet på noden.

WINS config

-

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Tildeler IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Inst.veiviser

-

-

Konfigurer de trådløse nettverksinnstillingene med installasjonsveiviseren.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

Status

-

Vis den trådløse Ethernet-tilkoblingsstatusen.

Signal

-

Vis signaltilstanden.

Kanal

-

Vis kanalen som er i bruk når Status er Aktiv.

Hastighet

-

Viser tilkoblingshastigheten når Status er Aktiv.

SSID

-

Vis SSID.

Komm. modus

-

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

WLAN aktivt

-

-

Slå det trådløse grensesnittet på eller av.

Wi-Fi direkte

Trykknapp

-

-

Konfigurer raskt nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

-

-

Konfigurer raskt nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Manuell

-

-

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

-

-

Still inn maskinen som gruppeeier.

Enhetsinfo.

Enhetsnavn

-

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

-

Vis Gruppeeier SSID.

IP-adresse

-

Vis maskinens IP-adresse.

Statusinfo.

Status

-

Vis statusen til Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

Når maskinen din opptrer som gruppeeier, viser LCD-skjermen alltid Sterk.

Kanal

-

Vis kanalen som er i bruk når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Hastighet

-

Vis tilkoblingshastigheten når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

I/F-aktivert

-

-

Aktiver eller deaktiver Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

Nullst. nettv.

-

-

-

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

*1
Ved tilkobling til nettverket, hvis maskinens "Oppstartsmetode" er "Auto", vil maskinen forsøke å stille inn IP-adressen og nettverksmasken fra en oppstartsserver som DHCP. Hvis en oppstartsserver ikke ble funnet, tilordnes en APIPA IP-adresse, som 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis "Oppstartsmetode" for maskinen er innstilt til "Statisk", må du angi en IP-adresse manuelt fra maskinens kontrollpanel.

[Nettverk] (HL-L2370DN)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivelse

TCP/IP

Boot method

-

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Skriv inn navnet på noden.

WINS config

-

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Tilordne IP-adressen fra det link lokale adresseområdet automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Estimer

-

-

Velg Ethernet-koblingsmodusen.

Kablet status

-

-

Vis Ethernet-tilkoblingsstatusen.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Nullst. nettv.

-

-

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

*1
Ved tilkobling til nettverket, hvis maskinens "Oppstartsmetode" er "Auto", vil maskinen forsøke å stille inn IP-adressen og nettverksmasken fra en oppstartsserver som DHCP. Hvis en oppstartsserver ikke ble funnet, tilordnes en APIPA IP-adresse, som 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis "Oppstartsmetode" for maskinen er innstilt til "Statisk", må du angi en IP-adresse manuelt fra maskinens kontrollpanel.

[Nettverk] (HL-L2375DW)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Trådb. LAN

TCP/IP

Boot method

-

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Skriv inn navnet på noden.

WINS config

-

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Tilordne IP-adressen fra det link lokale adresseområdet automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Estimer

-

-

Velg Ethernet-koblingsmodusen.

Kablet status

-

-

Vis Ethernet-tilkoblingsstatusen.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Sett til std.

-

-

Gjenopprett kabelbaserte nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

Kablet aktivert

-

-

Slå kablet grensesnitt på eller av.

WLAN

TCP/IP

Boot method

-

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

-

Angi IP-adressen.

Subnet mask

-

Angi subnettmasken.

Gateway

-

Angi gatewayadressen.

Nodenavn

-

Skriv inn navnet på noden.

WINS config

-

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

-

Tilordne IP-adressen fra det link lokale adresseområdet automatisk *1.

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Inst.veiviser

-

-

Konfigurer de trådløse nettverksinnstillingene med installasjonsveiviseren.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av Brother-installasjonsdisken.

WPS

-

-

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

Status

-

Vis den trådløse Ethernet-tilkoblingsstatusen.

Signal

-

Vis signaltilstanden.

Kanal

-

Vis kanalen som er i bruk når Status er Aktiv.

Hastighet

-

Viser tilkoblingshastigheten når Status er Aktiv.

SSID

-

Vis SSID.

Komm. modus

-

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Sett til std.

-

-

Gjenopprett trådløse nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

WLAN aktivt

-

-

Slå det trådløse grensesnittet på eller av.

Wi-Fi direkte

Trykknapp

-

-

Konfigurer raskt nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

-

-

Konfigurer raskt nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Manuell

-

-

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

-

-

Still inn maskinen som gruppeeier.

Enhetsinfo.

Enhetsnavn

-

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

-

Vis Gruppeeier SSID.

IP-adresse

-

Vis maskinens IP-adresse.

Statusinfo.

Status

-

Vis statusen til Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

-

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

Når maskinen din opptrer som gruppeeier, viser LCD-skjermen alltid Sterk.

Kanal

-

Vis kanalen som er i bruk når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

Hastighet

-

Vis tilkoblingshastigheten når Status er G/E aktiv eller Klient aktiv.

I/F-aktivert

-

-

Aktiver eller deaktiver Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

Nullst. nettv.

-

-

-

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

*1
Ved tilkobling til nettverket, hvis maskinens "Oppstartsmetode" er "Auto", vil maskinen forsøke å stille inn IP-adressen og nettverksmasken fra en oppstartsserver som DHCP. Hvis en oppstartsserver ikke ble funnet, tilordnes en APIPA IP-adresse, som 169. 254. [001-254]. [000-255]. Hvis "Oppstartsmetode" for maskinen er innstilt til "Statisk", må du angi en IP-adresse manuelt fra maskinens kontrollpanel.

[Skriv rapport]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelse

Skriveinnst.

-

Skriv ut Skriverinnstillinger-siden.

Nettverkskonf.

(For nettverksmodeller)

-

Skrive ut nettverkskonfigurasjonsrapporten.

Skriv ut fillis.

(Bare tilgjengelig for enkelte modeller)

-

Skriv ut en liste over data som er lagret i minnet.

Tro.pkt.utskr.

-

Skriv ut trommelens punktkontrollark.

WLAN-rapport

(For trådløse modeller)

-

Skriv ut resultatet av tilkoblingsdiagnose for trådløst lokalt nettverk.

[Maskininfo]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelse

Serienummer

-

Vis maskinens serienummer.

Fastvareversjon

-

Kontroller maskinens fastvareversjon.

Sideteller

-

Vis totalt antall utskrevne sider.

Delers levetid *1

Toners levetid

Vis gjenværende levetid til hver tonerkassett.

Trommel teller

Vis gjenværende levetid for trommelenheten.

*1
Levetiden er omtrentlig, og kan variere etter brukstype.

[Grunn oppsett]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelse

Nullstill

Tilb.st maskin

Gjenopprett alle maskinens innstillinger du har endret.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Fabrikkinnst.

Gjenoppretter alle maskinens innstillinger til fabrikkinnstillingene. Utfør denne operasjonen når du avhender maskinen.

Lokalt språk

Velg språket på LCD-skjermen for landet ditt.