Hjem > Feilsøking > Andre problemer

Andre problemer

Problemer Forslag

Maskinen slås ikke på.

Ugunstige forhold i strømforsyningen (som lynnedslag eller en overspenning) kan ha utløst maskinens interne sikkerhetsmekanismer. Koble fra strømledningen. Vent i ti minutter, sett inn strømledningen igjen og trykk på image for å slå på maskinen.

Hvis problemet ikke er løst og du bruker en overbelastningsbryter, kobler du denne fra for å sjekke om den er problemet. Koble maskinens strømledning direkte til en annen stikkontakt du vet fungerer. Hvis det fremdeles ikke er strøm, prøver du en annen strømledning.

Brother-programvaren kan ikke installeres.

(Windows)

Hvis advarselen om sikkerhetsprogramvare vises på dataskjermen under installasjonen, må du endre sikkerhetsprogramvareinnstillingene for å la Brother-produktoppsettsprogrammet eller andre programmer kjøre.

(Mac)

Hvis du bruker en brannmurfunksjon i en antispion- eller antivirusprogramvare, deaktiverer du denne midlertidig og installerer Brother-programvaren.