Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte via SSL/TLS > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte via Internett-basert styring

Styre nettverksmaskinen på en sikker måte via Internett-basert styring

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
For sikker behandling av nettverksmaskinen, må du bruke styringsverktøy med sikkerhetsprotokoller.

Vi anbefaler bruk av HTTPS-protokollen for sikker styring. For å bruke denne protokollen, må HTTPS være aktivert på maskinen.

image
  • HTTPS-protokollen er aktivert som standard.
  • Du kan endre HTTPS-protokollinnstillingene med Internett-basert styring-skjermen.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://Common Name" i nettleserens adresselinje (hvor "Common Name" er fellesnavnet som du tilordnet sertifikatet. Dette kan være din IP-adresse, nodenavn eller domenenavn).
  3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Du har nå tilgang til maskinen med HTTPS.
    image
    • Hvis du bruker SNMPv3-protokollen, følger du trinnene under.
    • Du kan også endre SNMP-innstillingene ved å bruke BRAdmin Professional.
  5. Klikk på Network (Nettverk)-kategorien.
  6. Klikk på Protocol (Protokoll).
  7. Sørg for at SNMP-innstillingen er aktivert, og klikk deretter på Advanced Settings (Avanserte innstillinger).
  8. Konfigurer SNMP-innstillingene.
    image
    Det er tre alternativer for SNMP Mode of Operation (SNMP-driftsmodus).
    • SNMP v1/v2c read-write access (Lese-/skrivetilgang for SNMP v1/v2c)

I denne modusen, bruker utskriftsserveren versjon 1 og versjon 2c av SNMP-protokollen. Du kan bruke alle Brother-programmer i denne modusen. Modusen er derimot ikke sikker fordi den ikke vil autentisere brukeren og dataene krypteres ikke.

• SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Lese-/skrivetilgang for SNMPv3 og kun lesetilgang for v1/v2c)

I denne modusen, bruker utskriftsserveren lese/skrivetilgang av versjon 3 og skrivebeskytet tilgang av versjon 1 og versjon 2c av SNMP-protokollen.

image
      Når du bruker SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Lese-/skrivetilgang for SNMPv3 og kun lesetilgang for v1/v2c)-modusen, vil noen Brother-programmer (som BRAdmin Light) som har tilgang til utskriftsserveren ikke fungere riktig fordi de tillater den skrivebeskyttede tilgangen til versjon 1 og versjon 2c. Hvis du vil bruke alle programmer, anbefaler vi at du bruker SNMP v1/v2c read-write access (Lese-/skrivetilgang for SNMP v1/v2c)-modusen.
    • SNMPv3 read-write access (Lese-/skrivetilgang for SNMPv3)

I denne modusen, bruker utskriftsserveren versjon 3 av SNMP-protokollen. Hvis du behandle utskriftsserveren på en sikker måte, bruk denne modusen.

image

Når du bruker SNMPv3 read-write access (Lese-/skrivetilgang for SNMPv3)-modusen, legger du merke til følgende:

• Du kan kun bruke BRAdmin Professional eller Internett-basert styring til å behandle utskriftsserveren.
      • Utenom for BRAdmin Professional, begrenses alle programmer som bruker SNMPv1/v2c. For å tillate bruk av SNMPv1/v2c-programmene, bruker du SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Lese-/skrivetilgang for SNMPv3 og kun lesetilgang for v1/v2c)- eller SNMP v1/v2c read-write access (Lese-/skrivetilgang for SNMP v1/v2c)-modus.

9. Klikk på Submit (Send).