Hjem > Nettverk > Programvare og verktøy for nettverksstyring > Lær om nettverksstyringsprogramvare og -verktøy

Lær om nettverksstyringsprogramvare og -verktøy

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Internett-basert styring

Internett-basert styring er et verktøy som bruker en vanlig nettleser til å styre maskinen via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer). Skriv inn maskinens IP-adresse i nettleseren for å få tilgang til og endre innstillingene for utskriftsserveren.

BRAdmin Light (Windows)

BRAdmin Light er et verktøy for første oppsett av Brother-enheter som er koplet til nettverk. Dette verktøyet kan dessuten søke etter Brother-produkter i nettverket, vise status og konfigurere grunnleggende nettverksinnstillinger, for eksempel IP-adressen.

Gå til siden Nedlastinger for din modell på Brother Solutions Center på support.brother.com for å laste ned BRAdmin Light.

image
  • Hvis du bruker Windows-brannmuren eller brannmurfunksjonen i et antispion- eller antivirusprogram, må du deaktivere dem midlertidig. Når du er sikker på at du kan skrive ut, må du konfigurere innstillingene i henhold til instruksene.

BRAdmin Professional (Windows)

BRAdmin Professional er beregnet på mer avansert styring av nettverkstilkoplede Brother-enheter. Dette verktøyet kan også søke etter Brother-produkter på nettverket og vise enhetsstatusen fra et skjermbilde som ligner Windows Explorer, som skifter farge for å identifisere statusen til hver enhet. Du kan konfigurere nettverks- og enhetsinnstillinger, samt oppdatere enhetsfastvare fra en Windows-datamaskin på LAN. BRAdmin Professional kan også loggføre aktivitet på Brother-enheter på nettverket og eksportere loggdataene. Brukere som vil overvåke lokalt tilkoblede maskiner, kan installere programvaren Print Auditor Client på klientdatamaskinen. Med dette verktøyet er det mulig å bruke BRAdmin Professional til å overvåke maskiner som er koblet til en klientdatamaskin via USB-grensesnittet.

image
  • Gå til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com for å laste ned den siste versjonen av Brothers BRAdmin Professional-verktøyet.
  • Nodenavn: Nodenavnet vises i gjeldende BRAdmin Professional-vindu. Standard nodenavn er ”BRNxxxxxxxxxxxx” for kablet nettverk eller ”BRWxxxxxxxxxxxx” for trådløst nettverk (der ”xxxxxxxxxxxx” er maskinens MAC-adresse/Ethernet-adresse).
  • Hvis du bruker Windows-brannmuren eller brannmurfunksjonen i et antispion- eller antivirusprogram, må du deaktivere dem midlertidig. Når du er sikker på at du kan skrive ut, må du konfigurere innstillingene i henhold til instruksene.