Hjem > Feilsøking > Maskininformasjon > Oversikt over nullstilling av funksjoner

Oversikt over nullstilling av funksjoner

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Følgende nullstillingsfunksjoner er tilgjengelige:

image
Koble fra grensesnittkabelen før du velger funksjonen for nullstilling av nettverksinnstillinger eller fabrikknullstilling.

image
Oppdelte nullstillingsfunksjoner er ikke tilgjengelige for enkelte modeller.
  1. Nullstilling av maskin

Denne funksjonen nullstiller følgende innstillinger:

• Innstillingslås

• Språkinnstilling

2. Nullstill nettverksinnstillinger (For nettverksmodeller)

Nullstill utskriftsserveren til standardinnstillingene (inkludert informasjon om passord og IP-adresse).

3. Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Brother anbefaler sterkt at du utfører denne operasjonen når du deponerer maskinen.