Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Feilmeldinger

Feilmeldinger

Beslektede modeller :HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW
Brother-maskinen viser en feilmelding hvis en feil oppstår. De vanligste feilmeldingene vises i tabellen.
Feilmeldinger
Årsak
Tiltak
Tilkoblingsfeil

Andre enheter forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket samtidig.

Sørg for at det er ingen andre enheter som forsøker å koble til Wi-Fi Direct-nettverket, og forsøk deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.

Tilkoblingsfeil

Brother-maskinen og den mobile enheten kan ikke kommunisere under konfigurasjonen av Wi-Fi Direct-nettverket.

• Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du bruker PIN-metoden til WPS, må du sørge for at du har skrevet inn riktig PIN-kode.
Ingen enhet

Ved konfigurering av Wi-Fi Direct-nettverket, kan ikke Brother-maskinen finne den mobile enheten.

• Sørg for at maskinen din og den mobile enheten er i Wi-Fi Direct-modus.
  • Flytt den mobile enheten nærmere Brother-maskinen.
  • Flytt Brother-maskinen og den mobile enheten til et område uten hindringer.
  • Hvis du manuelt konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, sørger du for at du har angitt riktig passord.
  • Dersom den mobile enheten har en konfigurasjonsside for hvordan du kan få tildelt en IP-adresse, må du sørge for at IP-adressen til den mobile enheten har blitt konfigurert via DHCP.