Hjem > Maskininnstillinger > Skriv ut en liste over skriverinnstillinger

Skriv ut en liste over skriverinnstillinger

HL-L2310D

1. Sørg for at frontdekslet er lukket og at strømledningen er koblet til stikkontakten.
  2. Trykk på image for å slå på maskinen og sørg for at kun Ready (Driftsklar) LED-lampen tennes.
  3. Trykk tre ganger på Go (Gå).
Maskinen skriver ut skriverinnstillingene.

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

1. Trykk på image eller image for å vise [Skriv rapport]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Skriveinnst.]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på Go (Gå).
Maskinen skriver ut skriverinnstillingene.