Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Pappersinställningar > Ändra inställningen för papperskontroll

Ändra inställningen för papperskontroll

Om denna inställning är inställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen visas ett meddelande på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra inställningarna för papperstyp eller pappersformat.

Standardinställningen är [].

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryck på Menu.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Allmän inställ]. Tryck på OK.
    2. Välj [Kontrollera papper]. Tryck på OK.
    3. Välj [] eller [Av]. Tryck på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Kontrollera papper] och tryck sedan på det.
  3. Tryck på [] eller [Av].
  4. Tryck på image.