Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera din Brother-maskin > Kontrollera bläcknivån

Kontrollera bläcknivån

Även om en bläcknivåsymbol visas på LCD-skärmen kan du använda bläckmenyn för att se ett större diagram som visar hur mycket bläck som finns kvar i varje patron.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryck på Menu.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Allmän inställ]. Tryck på OK.
    2. Välj [Underhåll]. Tryck på OK.
    3. Välj [Bläcknivå]. Tryck på OK.
      Aktuell bläcknivå visas på LCD-skärmen.
    image
    • När bläckpatronen håller på att ta slut, eller om det är något problem med den, visas någon av följande ikoner.

image

Bläcknivån är låg.

image

Bläckpatronen är nästan förbrukad.

image

Det är ett problem med bläckpatronen.

• Om du vill kontrollera eller skriva ut modellnumren för bläckpatronerna trycker du på Clear/Back för att gå tillbaka till menyskärmen [Underhåll] och sedan väljer du [Bläckpatronsmodell].

Tryck på OK och följ anvisningarna på LCD-skärmen.

3. Tryck på Stop/Exit.
    image

Du kan även kontrollera bläcknivån från datorn.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryck på image[Bläck]>[Bläcknivå]. Aktuell bläcknivå visas på pekskärmen.
    image
    • Du kan också trycka på image[Inställn.]>[Underhåll]>[Bläcknivå].
    • När bläckpatronen håller på att ta slut, eller om det är något problem med den, visas någon av följande ikoner.

image

Bläcknivån är låg.

image

Bläckpatronen är nästan förbrukad.

image

Det är ett problem med bläckpatronen.

• Om du vill kontrollera eller skriva ut modellnumren för bläckpatronerna trycker du på image (Tillbaka) för att gå tillbaka till menyskärmen [Bläck].

Tryck på [Bläckpatronsmodell] och följ anvisningarna på pekskärmen.

2. Tryck på image.
    image

Du kan även kontrollera bläcknivån från datorn.