Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Översikt av LCD-skärmen

Översikt av LCD-skärmen

Relaterade modeller:DCP‑J572DW / MFC‑J491DW / MFC‑J497DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Denna skärm visar maskinens status när maskinen är i beredskapsläge. När den visas är maskinen redo för nästa kommando.

Hemskärm

Hemskärm
  1. image Tyst läge

Denna ikon visas när inställningen [Tyst läge] är i läge [].

Inställningen av Tyst läge kan minska utskriftsljudet. När Tyst läge är aktiverat blir utskriftshastigheten långsammare.

2. image Trådlös status

Varje ikon i följande tabell visar statusen på det trådlösa nätverket:

image

Det trådlösa nätverket är anslutet.

En indikering med tre nivåer i hemskärmen visar signalstyrkan på den trådlösa överföringen.

image

Den trådlösa åtkomstpunkten kan inte hittas.

image

Trådlös överföring är avstängd.

3. image [Bläck]

Visar tillgänglig bläcknivå.

När en bläckpatron håller på att ta slut eller om det är något fel på den visas en felikon på bläckfärgen.

4. Datum och tidpunkt

Visar datum och tid som ställts in för maskinen.

5. Fax i minnet

Visar hur många mottagna fax som finns i maskinens minne.

6. Mottagningsläge

Visar det aktuella mottagningsläget.

image
    När funktionen Distinctive Ring (anpassad ringsignal) är aktiverad visar LCD-skärmen [D/R].

DCP-J572DW

LCD-skärmen visar maskinens status när maskinen är i beredskapsläge.

Hemskärm

Hemskärm
  1. image Trådlös status

Varje ikon i följande tabell visar statusen på det trådlösa nätverket:

image

Det trådlösa nätverket är anslutet.

En indikering med tre nivåer på hemskärmarna visar signalstyrkan på den trådlösa överföringen.

image

Den trådlösa åtkomstpunkten kan inte hittas.

image

Trådlös överföring är avstängd.

image

Du kan konfigurera de trådlösa inställningarna genom att trycka på WiFi på kontrollpanelen.