Avbryta en gruppsändning som pågår

Relaterade modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Under gruppsändningen kan du avbryta faxet som sänds eller hela gruppsändningen.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryck på Menu.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Fax]. Tryck på OK.
    2. Välj [Väntande jobb]. Tryck på OK.

På LCD-skärmen visas faxnumret som rings upp och jobbnumret för sändningen.

3. Tryck på image eller image för att välja det jobb som du vill avbryta på följande sätt:
    • Om du vill avbryta hela sändningen väljer du jobbnumret för sändningen och trycker på OK.

Tryck på image för att bekräfta eller tryck på image för att avsluta utan att avbryta.

• Om du vill avbryta det aktuella numret som rings upp väljer du namnet eller numret på LCD-skärmen och trycker på OK.

Tryck på image för att bekräfta eller tryck på image för att avsluta utan att avbryta.

• För att avsluta utan att avbryta trycker du på Stop/Exit.
  4. Tryck på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryck på image för att gå tillbaka till hemskärmen.
  2. Tryck på image.
  3. Gör något av följande:
    • Avbryt hela gruppsändningen genom att trycka på [Hela faxöverför.]. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
    • Tryck på namnet eller numret som rings upp på pekskärmen om du vill avbryta uppringningen. Tryck på [Ja] för att bekräfta eller tryck på [Nej] för att avsluta utan att avbryta.
    • Avsluta utan att avbryta genom att trycka på image.