Skriv ut foton efter bildnummer

Relaterade modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Innan du kan skriva ut en enskild bild måste du skriva ut indexarket (miniatyrer) för att veta bildnumret.

DCP-J572DW

1. Öppna luckan för media.
  2. Sätt i mediakortet i facket.
  3. Tryck på image eller image för att välja [JPEG-utskrift]. Tryck på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Indexutskrift]. Tryck på OK.
    2. Välj [Skriv ut foton]. Tryck på OK.
  5. Ange de bildnummer du vill skriva ut med hjälp av tangentbordet som visas på LCD-skärmen. När du har valt bildnummer trycker du på image, image, image eller image för att välja [OK] och trycker sedan på OK.
    image
    • Ange flera nummer samtidigt genom att använda kommatecken eller bindestreck. Ange exempelvis 1, 3, 6 för att skriva ut bild nr 1, 3 och 6. Skriv ut ett bildintervall med ett bindestreck. Om du vill skriva ut bild 1 till 5 anger du 1-5.

• Ange upp till 12 tecken (inklusive komman och bindestreck) för de bildnummer som du vill skriva ut.

6. Tryck på + eller - på kontrollpanelen upprepade gånger för att ange önskat antal kopior.
  7. Du ändrar inställningarna genom att trycka på image eller image för att välja de utskriftsinställningar du vill ändra, och trycker därefter på OK. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar och tryck sedan på OK.
  8. Tryck på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Öppna luckan för media.
  2. Sätt i minneskortet eller USB-minnet i rätt port.
  3. Tryck på [Foto]>[Indexutskrift]>[Skriv ut foton].
  4. Ange de bildnummer du vill skriva ut med hjälp av pekskärmen. När du har valt bildnummer trycker du på [OK]..
    image
    • Ange flera nummer samtidigt genom att använda kommatecken eller bindestreck. Ange exempelvis 1, 3, 6 för att skriva ut bild nr 1, 3 och 6. Skriv ut ett bildintervall med ett bindestreck. Om du vill skriva ut bild 1 till 5 anger du 1-5.

• Ange upp till 12 tecken (inklusive komman och bindestreck) för de bildnummer som du vill skriva ut.

5. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  6. Tryck på [Utskriftsinst.] för att ändra utskriftsinställningar.
    Tryck på [OK] när du är klar.
  7. Tryck på [Start].