Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Placera foto- eller foto L-papper i pappersfacket

Placera foto- eller foto L-papper i pappersfacket

Relaterade modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW
Använd fotopappersfacket som monterats överst på pappersutmatningsfackets lock om du vill skriva ut på papper av formaten foto (10 x 15 cm) eller foto L (89 x 127 mm).
image
  • När du använder fotopappersfacket behöver du inte ta bort pappret från facket under.

• Om inställningen [Kontrollera papper] är ställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen kommer ett meddelande att visas på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp eller pappersformat. Ändra inställningarna för ändra papperstyp och pappersformat vid behov enligt instruktionerna på skärmen.
  • Lägg endast i en storlek och typ av papper i pappersfacket åt gången.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.
  1. Om pappersstödets flik (1) är utfälld ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet (2).
    image
  2. Dra ut pappersfacket helt ur maskinen.
    image
  3. Tryck på den blå frigöringsknappen för fotopappersfacket (1) och skjut hela pappersutmatningsfackets lock framåt till det låses fast i fotoutskriftspositionen (2).
    image
  4. Placera upp till 20 ark foto- eller foto L-papper i fotopappersfacket med utskriftssidan vänd nedåt.
    Om du lägger i fler än 20 ark fotopapper kan det bli pappersstopp.
    image
  5. Justera pappersguiderna (1) försiktigt så att de passar pappret. Se till att pappersguiderna berör kanten på pappersbunten och att pappret ligger platt i facket.
    image
  6. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
    image
    image

Öppna inte pappersstödet och pappersstödfliken vid användning av fotopappersfacket. Annars är det vara svårt att ta ut utskrifterna.

VIKTIGT

När du har avslutat utskriften av foton, sätter du tillbaka fotopappersfacket i dess normala utskriftsposition. Om du inte gör det får du felmeddelandet [Inget papper] när du använder pappersark.

Fotopappersfacket i normal utskriftsposition

Fotopappersfacket i normal utskriftsposition

Fotopappersfacket i fotoutskriftsposition

Fotopappersfacket i fotoutskriftsposition