Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställ in signaltid för Fax/Tel (dubbelsignal)

Ställ in signaltid för Fax/Tel (dubbelsignal)

Relaterade modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
När du ställer in mottagningsläget på [Fax/Tel] kommer maskinen att ta emot samtalet automatiskt om det är ett fax. Om det däremot är ett röstsamtal kommer maskinen att aktivera F/T-signalen (dubbelsignal) under den tid som du angett som F/T-signalens tidsalternativ. Om du hör en F/T-signal betyder det att du har ett röstsamtal på linjen.

Eftersom F/T-signalen är en inställning endast i Brother-maskinen kommer sidoapparater och externa telefoner inte att ringa, men du kan fortfarande besvara samtalet på vilken telefon som helst.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryck på Menu.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Fax]. Tryck på OK.
    2. Välj [Mottagning]. Tryck på OK.
    3. Välj [F/T Signaltid]. Tryck på OK.
    4. Välj hur länge maskinen ska ringa för att uppmärksamma dig på att du har ett röstsamtal . Tryck på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.
    image

Maskinen fortsätter att ringa under angiven tid även om den som ringer upp lägger på under dubbelsignalen.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[F/T Signaltid].
  2. Välj hur länge maskinen ska ringa för att uppmärksamma dig på att du har ett röstsamtal.
  3. Tryck på image.
    image

Maskinen fortsätter att ringa under angiven tid även om den som ringer upp lägger på under dubbelsignalen.