Hem > Säkerhet > Låsa maskinens inställningar > Om att använda säker mottagning > Stänga av och slå på säker mottagning

Stänga av och slå på säker mottagning

Relaterade modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Övrigt]>[Säkert minne]>[Välj säkert läge].
  2. Skriv in det registrerade fyrsiffriga lösenordet med tangentbordet på pekskärmen. Tryck på [OK].

Maskinen växlar till offline och på pekskärmen visas [Säkert minne].

image

Stänga av säker mottagning:

1. Tryck på [Lås upp].
    2. Ange det fyrsiffriga lösenordet och tryck sedan på [OK].

Om du anger fel lösenord visas på [Fel lösenord] på pekskärmen och maskinen är kvar offline. Maskinen stannar i det säkra läget tills rätt lösenord anges.