Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Ställa in grupper för gruppsändning

Ställa in grupper för gruppsändning

Relaterade modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
En grupp, som kan lagras i adressboken, gör att du kan sända samma faxmeddelande till många faxnummer.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Först måste du lagra varje faxnummer i adressboken. Sedan kan du inkludera dem som nummer i en grupp. Varje grupp använder ett kortnummer. Du kan lagra upp till sex grupper, eller tilldela 39 nummer till en stor grupp.

1. Tryck på image (Adressbok).
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Skapa grupper]. Tryck på OK.
    2. Ange det tvåsiffriga kortnumret som du vill lägga till i gruppen. Tryck på OK.
    3. Välj [Namn] och tryck på OK.
    4. Ange det nya gruppnamnet (upp till 16 tecken) med hjälp av de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna. Tryck på OK.
    5. Om du vill lägga till en medlem i gruppen följer du dessa steg:
      1. Välj [Lägg t/ta bort].Tryck på OK.
      2. Välj [Bokstavsordning] eller [Nummerordning]. Tryck på OK.
      3. Tryck på image eller image för att välja ett nummer från listan.
      4. Tryck på image eller image för att markera kryssrutan märkt med kortnummernamnet. Tryck på OK.
  3. Välj [OK] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

Först måste du lagra varje faxnummer i adressboken. Sedan kan du inkludera dem som nummer i en grupp. Varje grupp använder ett nummer i adressboken. Du kan lagra upp till sex grupper, eller tilldela 198 nummer till en stor grupp.

1. Tryck på image [Fax]>[Adressbok].
  2. Gör följande steg:
    1. Tryck på [Redigera]>[Skapa grupper]>[Namn].
    2. Ange gruppnamnet med hjälp av pekskärmen (högst 16 tecken). Tryck på [OK].
    3. Tryck på [Lägg t/ta bort].
    4. Lägg till nummer i adressboken i gruppen genom att trycka på dem så att en röd bock visas. Tryck på [OK].
    5. Läs och bekräfta listan över valda namn och nummer som visas och tryck på [OK] för att spara gruppen.
    Upprepa dessa steg om du vill lagra ytterligare en grupp för gruppsändning.