Hem > Säkerhet > Låsa maskinens inställningar > Om att använda säker mottagning

Om att använda säker mottagning

Relaterade modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Med säker mottagning kan du förhindra obehörig åtkomst till maskinen.

Även om du inte kan schemalägga fördröjda faxsändningar kan redan schemalagda fördröjda faxsändningar skickas.

image

Du måste stänga av PC Fax-mottagning innan du kan slå på säker mottagning.

När säker mottagning är på är följande funktioner tillgängliga:

• Ta emot fax i minnet (begränsas av minneskapaciteten)
  • Faxvidaresändning (om faxvidaresändning är aktiverat)
  • Fjärråtkomst (om faxlagring redan är aktiverat och din fjärråtkomstkod redan är inställd)

När säker mottagning är på är följande funktioner INTE tillgängliga:

• Åtgärder via kontrollpanelen
  • Skriva ut mottagna fax
  • Datorutskrift
  • PC-inläsning
  • PC Fax-mottagning
  • Utskrift med NFC
  • Skanning med NFC

image

Stäng av säker mottagning om du vill skriva ut faxmeddelanden i minnet.