Förhandsgranska och skriva ut foton från mediakort

Relaterade modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Förhandsgranska dina foton på LCD-skärmen innan du skriver ut dem.

Stöd för USB finns bara för vissa modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

• Om dina foton är stora filer kan det dröja något innan respektive foto visas.

DCP-J572DW

1. Öppna luckan för media.
    image
  2. Sätt i mediakortet i facket.
  3. Tryck på image eller image för att välja [JPEG-utskrift]. Tryck på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja [Välj filer]. Tryck på OK.
    image
    Om du vill skriva ut alla foton trycker du på image eller image för att välja [Skriv alla] och trycker därefter på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa det foto som du vill skriva ut.
  6. Tryck på + eller - på kontrollpanelen upprepade gånger för att ange önskat antal kopior.
  7. Upprepa de två senaste stegen tills du har valt alla foton som du vill skriva ut.
    image
    Tryck på Clear/Back för att gå tillbaka till föregående nivå.
  8. Tryck på OK.
  9. Du ändrar inställningarna genom att trycka på image eller image för att välja de utskriftsinställningar du vill ändra, och trycker därefter på OK. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar och tryck sedan på OK.
  10. Tryck på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Öppna luckan för media.
    image
  2. Sätt i minneskortet eller USB-minnet i rätt port.
  3. Tryck på [Foto]>[Välj filer].
  4. Tryck på image eller image för att visa det foto du vill skriva ut och tryck sedan på detta.
    image
    För att skriva ut alla bilder, tryck på [Skriv alla], och tryck därefter på [Ja]-knappen för att bekräfta.
  5. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
  6. Tryck på [OK].
  7. Upprepa de tre senaste stegen tills du har valt alla foton som du vill skriva ut.
  8. Tryck på [OK].
  9. Läs och bekräfta listan som visas över alternativ.
  10. Tryck på [Utskriftsinst.] för att ändra utskriftsinställningar.
    Tryck på [OK] när du är klar.
  11. Tryck på [Start].