Skriva ut ett fotoindexark (miniatyrer) från mediakort

Relaterade modeller:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Skriva ut ett fotoindexark med små förhandsvisningsversioner av alla bilder på minneskortet eller USB-minnet.

Stöd för USB finns bara för vissa modeller (DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW).

image
  • Maskinen tilldelar bilderna nummer (t.ex. nr 1, nr 2, nr 3 och så vidare).

Maskinen känner inte igen några andra nummer eller filnamn som din digitala kamera eller dator använder för att identifiera bilderna.

• Endast filnamn med högst 20 tecken skrivs ut korrekt på indexarket.
  • Filnamn kan inte skrivas ut korrekt om de innehåller icke-alfanumeriska tecken, men icke-alfanumeriska tecken påverkar inte inställningarna för fotoutskrift.

DCP-J572DW

1. Öppna luckan för media.
  2. Sätt i mediakortet i facket.
  3. Tryck på image eller image för att välja [JPEG-utskrift]. Tryck på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Indexutskrift]. Tryck på OK.
    2. Välj [Skriv ut indexark]. Tryck på OK.
  5. Du ändrar inställningarna genom att trycka på image eller image för att välja de utskriftsinställningar du vill ändra, och trycker därefter på OK. Tryck på image eller image för att välja det alternativ du önskar och tryck sedan på OK.
    Alternativ
    Beskrivning
    Papperstyp

Välj papperstyp.

Papp.format

Välj pappersformat.

6. Tryck på Colour Start.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Öppna luckan för media.
  2. Sätt i minneskortet eller USB-minnet i rätt port.
  3. Tryck på [Foto]>[Indexutskrift]>[Skriv ut indexark].
  4. Tryck på [Utskriftsinst.] om du vill ändra utskriftsinställningarna.
    Tryck på [OK] när du är klar.
    Beskrivning
    Papperstyp

Välj papperstyp.

Papp.format

Välj pappersformat.

5. Tryck på [Start].