Överföra fax till din dator

Relaterade modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan överföra fax från maskinens minne till en dator.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryck på Stop/Exit för att tillfälligt avbryta felet.
  2. Kontrollera att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn.Gör något av följande:
    • Windows 7

I menyn image (Start) väljer du Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

• Windows 8 och Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

3. Läs och bekräfta anvisningarna på din dator.
    Fax i maskinens minne kommer automatiskt att skickas till datorn.
    image

Om fax i maskinens minne inte skickas till datorn:

Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.

Tryck på image eller image för att välja [Backuputskr.: På] eller [Backuputskr.: Av]. Tryck på OK.

Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax Receive, frågar LCD-skärmen dig om du vill överföra faxmeddelandena till datorn.

Tryck på image för att överföra alla fax i minnet till datorn.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryck på image för att tillfälligt avbryta felet.
  2. Kontrollera att du har installerat Brothers programvara och drivrutin på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn. Gör något av följande:
    • Windows 7

I menyn image (Start) väljer du Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

• Windows 8 och Windows 10

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

3. Läs och bekräfta anvisningarna på din dator.
    Fax i maskinens minne kommer automatiskt att skickas till datorn.
    image

Om fax i maskinens minne inte skickas till datorn:

Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.

Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax Receive, frågar pekskärmen dig om du vill överföra faxmeddelandena till datorn.

Om förhandsgranskningen av fax är avstängd tillfrågas du om du vill få utskrift av säkerhetskopior.

Tryck på [Ja] för att överföra alla fax i minnet till datorn.