Hem > Felsökning > Återställa din Brother-maskin > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

VIKTIGT
(MFC-J491DW/MFC-J497DW)

När du återställer maskinen tas fax som lagrats i maskinens minne bort. Innan du återställer maskinen kan du överföra dina fax till din dator eller en annan faxmaskin så att du inte förlorar några viktiga meddelanden.

Följande återställningsfunktioner finns tillgängliga:

1. [Maskinåterställning]

Du kan återställa alla maskininställningar som du ändrat, exempelvis datum och tid och ringfördröjning.

Adressboken, faxrapporter och samtalshistorik finns kvar. (MFC-modeller)

2. [Nätverk]

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. [Adressbok och fax] (MFC-modeller)

Adressbok och fax återställer följande inställningar:

• Adressbok och inställningsgrupper
    • Programmerade faxmeddelanden i minnet (MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Fördröjt fax och fördröjd gruppsändning

• Stations-ID

Namn och nummer

• Fjärralternativ för fax (MFC-J890DW/MFC-J895DW)
    • Rapport

Överföringsrapport, adressbok och faxjournal

• Historik

Historik för nummerpresentation *1 och utgående samtal

• Fax i minnet
  4. [Alla inställn.]

Använd funktionen återställning av inställningar för att återställa maskinens alla inställningar till fabriksinställningar.

Brother rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

image

(MFC-J890DW/MFC-J895DW)

Dra ut gränssnittskabeln ur maskinen innan du väljer [Nätverk] eller [Alla inställn.].

(Ej tillgängligt i Finland)