Uw Wi-Fi Direct-netwerk configureren met behulp van de PIN-methode

Als uw mobiele apparaat ondersteuning biedt voor de PIN-methode of voor Wi-Fi Direct, volgt u deze stappen om een Wi-Fi Direct-netwerk te configureren:
image

Wanneer het apparaat de Wi-Fi Direct-aanvraag van uw mobiele apparaat ontvangt, wordt de melding [Verzoek voor Wi-Fi Direct-verbinding ontvangen. Druk op [OK] om te verbinden.]weergegeven op het LCD-scherm. Druk op [OK] om verbinding te maken.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Pincode].
  2. Activeer Wi-Fi Direct op uw mobiele apparaat (zie voor instructies de gebruikershandleiding bij uw mobiele apparaat ) wanneer [Activeer Wi-Fi Direct op ander apparaat. Druk vervolgens op [OK].] wordt weergegeven. Druk op [OK] op het Brother-apparaat.
    Hiermee wordt de Wi-Fi Direct-instelling gestart.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als uw Brother-apparaat groepseigenaar (G/E) is, zal deze wachten op een verbindingsaanvraag van uw mobiele apparaat. Wanneer [Pincode] wordt weergegeven, voert u de pincode die wordt weergegeven op uw mobiele apparaat op het apparaat in. Druk op [OK]. Volg de instructies.

Als de pincode weergegeven wordt op uw Brother-apparaat, voert u de pincode in op uw mobiele apparaat.

• Wanneer uw Brother-apparaat niet de groepseigenaar (G/E) is, zal deze namen van beschikbare apparaten weergeven voor het configureren van een Wi-Fi Direct-netwerk. Selecteer het mobiele apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Zoek nogmaals naar beschikbare apparaten door op [Opn. scannen] te drukken.

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op [Pincode tonen] om de pincode weer te geven op uw apparaat en voer de pincode in op uw mobiele apparaat. Volg de instructies.
      • Druk op [Pincode invoeren] om de pincode die op uw mobiele apparaat wordt weergegeven op het apparaat in te voeren en druk vervolgens op [OK]. Volg de instructies.

Als er geen pincode op uw mobiele apparaat wordt weergegeven, drukt u op uw Brother-apparaat op image. Ga terug naar stap 1 en probeer het opnieuw.

Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.