Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scan met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows) > Beide zijden van een ID-kaart scannen met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Beide zijden van een ID-kaart scannen met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows)

Selecteer Geavanceerde modus als modusinstelling voor ControlCenter4.

1. Plaats een identiteitskaart op de glasplaat.
  2. Klik op het pictogram image (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open .
  3. Klik op het tabblad Scan.
    image
  4. Klik op de knop Bestand.
    Het dialoogvenster met scaninstellingen verschijnt.
    image
  5. Schakel het selectievakje ID-kaartscan in.
    Het instructiedialoogvenster verschijnt.
  6. Lees de instructies op het scherm en druk vervolgens op OK.
  7. Wijzig indien nodig de scaninstellingen zoals het bestandsformaat, de bestandsnaam, de scanlocatie, de resolutie en de kleur.
  8. Klik op Scan.
    Het apparaat scant één zijde van de identiteitskaart.
  9. Als het apparaat klaar is met het scannen van de eerste zijde, draait u de identiteitskaart om en klikt u vervolgens op Doorgaan om de andere zijde te scannen.
  10. Klik op Voltooien.