Functietabellen (Touchscreen modellen van 2,7” (67,5 mm))

image [Fax]

(Wanneer [Faxvoorbeeld] is ingesteld op [Uit]) (MFC-modellen)

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Pauze

-

-

Wanneer u een fax- of telefoonnummer invoert op het bedieningspaneel, wordt Pauze weergegeven op het LCD-scherm. Druk op Pauze wanneer u een vertraging wilt invoeren wanneer u nummers kiest, voor bijvoorbeeld toegangscodes en nummers van creditcards. U kunt ook een pauze opslaan wanneer u een adres instelt.

Adresboek

image

(Zoeken)

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Dit verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

-

Toepassen

Begin een fax ter verzenden met behulp van het adresboek.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Overzicht beller-id

Toepassen

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Opties

Faxresolutie

-

Stel de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Pas het contrast aan.

Scanformaat glas

-

Pas het scangebied van de glasplaat aan de grootte van het document aan.

Rondsturen

Nummer toevoegen (Num toevoeg.)

Verzend hetzelfde faxbericht naar meer dan een faxnummer.

Voorbeeld

(MFC-J1300DW)

-

Bekijk een afdrukvoorbeeld van een faxbericht voordat u het verzendt.

Kleurinstelling

-

Stel in of de faxen in zwart-wit of kleur worden verzonden.

Tijdklok

Tijdklok

Stel de tijd van de dag in waarop de uitgestelde faxen worden verzonden.

Tijd inst.

Verzamelen

-

Combineer uitgestelde faxen naar hetzelfde faxnummer op hetzelfde ogenblik van de dag tot één transmissie.

Direct Verzend

-

Verzend een fax zonder gebruik van het geheugen.

Internationaal

-

Stel dit in op Aan als u problemen hebt om internationale faxen te verzenden.

Oproephist.

Herkies

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

image

(Zoeken)

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Bewerken

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

Nieuwe standaard

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

Opslaan als snelk.

-

-

Sla de huidige instellingen als een snelkoppeling op.

(Wanneer [Faxvoorbeeld] is ingesteld op [Aan])

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Faxen verzenden

Pauze

-

-

Wanneer u een fax- of telefoonnummer invoert op het bedieningspaneel, wordt Pauze weergegeven op het LCD-scherm. Druk op Pauze wanneer u een vertraging wilt invoeren wanneer u nummers kiest, voor bijvoorbeeld toegangscodes en nummers van creditcards. U kunt ook een pauze opslaan wanneer u een adres instelt.

Adresboek

image

(Zoeken)

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Dit verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

-

Toepassen

Begin een fax ter verzenden met behulp van het adresboek.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Overzicht beller-id

Toepassen

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Opties

Faxresolutie

-

Stel de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Pas het contrast aan.

Scanformaat glas

-

Pas het scangebied van de glasplaat aan de grootte van het document aan.

Rondsturen

Nummer toevoegen (Num toevoeg.)

Verzend hetzelfde faxbericht naar meer dan een faxnummer.

Voorbeeld

-

Bekijk een afdrukvoorbeeld van een faxbericht voordat u het verzendt.

Kleurinstelling

-

Stel in of de faxen in zwart-wit of kleur worden verzonden.

Tijdklok

Tijdklok

Stel de tijd van de dag in waarop de uitgestelde faxen worden verzonden.

Tijd inst.

Verzamelen

-

Combineer uitgestelde faxen naar hetzelfde faxnummer op hetzelfde ogenblik van de dag tot één transmissie.

Direct Verzend

-

Verzend een fax zonder gebruik van het geheugen.

Internationaal

-

Stel dit in op Aan als u problemen hebt om internationale faxen te verzenden.

Oproephist.

Herkies

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

image

(Zoeken)

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Bewerken

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

Nieuwe standaard

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

Opslaan als snelk.

-

-

Sla de huidige instellingen als een snelkoppeling op.

Ontvangen faxen

Afdr./verw.

Alles afdrukken (nieuwe faxen)

-

Druk de nieuw ontvangen faxen af.

Alles afdrukken (oude faxen)

-

Druk de oude ontvangen faxen af.

Alles verwijderen (nwe fax)

-

Wis de nieuw ontvangen faxen.

Alles verwijderen (oude faxen)

-

Wis de oude ontvangen faxen.

Adresboek

image

(Zoeken)

-

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Dit verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

-

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

-

Toepassen

-

Begin een fax ter verzenden met behulp van het adresboek.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

-

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

-

Overzicht beller-id

Toepassen

-

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

-

image [Kopiëren]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Opslaan als snelk.

-

-

Sla de huidige instellingen als een snelkoppeling op.

Opties

Kwaliteit

-

Hiermee selecteert u de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Papiersoort

-

Selecteer het papiertype dat overeenstemt met het papier in de papierlade.

Papierform. (Papierformaat)

-

Selecteer het papierformaat dat overeenkomt met het papier in de lade.

Vergr./verklein

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangepast(25-400%) (Aangepast (25-400%))

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

2-zijdige kopie

-

Schakel tweezijdig kopiëren in of uit en selecteer omdraaien langs lange zijde of korte zijde.

Dichtheid

-

Pas de dichtheid aan.

Achtergr.kleur verwijderen

Instellingen zwart kop.

Wijzig de hoeveelheid achtergrondkleur die wordt verwijderd.

Instellingen kleur kop.

Stapel/Sorteer

-

Selecteer om meerdere kopieën te stapelen of te sorteren.

Paginalay-out (Pagina lay-out)

-

Maak N-in-1-, 2-in-1 ID- of posterkopieën.

Geavanceerde instellingen

-

Hiermee selecteert u geavanceerde kopieerinstellingen.

Nieuwe standaard

-

Sla uw instellingen als de standaard op.

Fabrieksinstellingen

-

Zet alle faxinstellingen terug naar de fabrieksinstellingen.

image [Scannen]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

naar media

(Wanneer een geheugenkaart of USB-flashstation is geplaatst)

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u zonder tussenkomst van een computer documenten scannen en vervolgens rechtstreeks opslaan op een geheugenkaart of USB-flashstation.

Opties

-

-

Opslaan als snelk.

-

-

naar Mijn map

-

-

-

Hiermee kunt u scangegevens verzenden naar uw map op de CIFS-server op uw lokale netwerk of het internet.

naar computer

naar bestand

Overige acties Scannen naar

-

Scan documenten en sla deze naar een map op uw computer op.

(Selecteer USB of pc)

Opties

Opslaan als snelk.

naar OCR

Overige acties Scannen naar

-

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

(Selecteer USB of pc)

Opties

Opslaan als snelk.

naar afbeelding

Overige acties Scannen naar

-

Scan foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen.

(Selecteer USB of pc)

Opties

Opslaan als snelk.

naar e-mail

Overige acties Scannen naar

-

Een gescand document als e-mailbijlage verzenden.

(Selecteer USB of pc)

Opties

Opslaan als snelk.

naar FTP/SFTP

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u documenten rechtstreeks naar een FTP-/SFTP-server scannen.

(Selecteer profielnaam)

Opties

-

Opslaan als snelk.

-

naar netwerk

Overige acties Scannen naar

-

-

Documenten rechtstreeks naar een CIFS-server op uw lokale netwerk scannen.

(Selecteer profielnaam)

Opties

-

Opslaan als snelk.

-

naar SharePoint

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u documenten rechtstreeks naar een SharePoint-server scannen.

(Selecteer profielnaam)

Opties

-

Opslaan als snelk.

-

naar web

-

-

-

Upload gescande gegevens naar een internetdienst.

WS Scan

(Verschijnt na installatie van een webservicescanner, die wordt weergegeven in de netwerkverkenner op uw computer.)

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee scant u gegevens met het Web Service-protocol.

Scannen

-

-

Scannen vr e-mail

-

-

Scannen voor faxen

-

-

Scannen voor afdr.

-

-

image [Foto]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

Selecteer bestanden

OK

Afdrukinstell.

-

Met deze opties kunt u uw foto's aanpassen.

Alles afdr. (Alles pr)

Afdrukinstell.

-

U kunt alle foto's afdrukken die op het medium staan.

Afdrukken van index (Index afdrukken)

Indexvel afdrukken (Index afdrukken)

Afdrukinstell.

-

Hiermee drukt u een pagina met miniaturen af.

Foto's afdrukken

Afdrukinstell.

-

U kunt foto's afdrukken door de indexnummers te kiezen.

Pasfotoafdruk

Selecteren Pasfotoformaat

Beeld draaien

Afdrukinstell.

Hiermee kunt u pasfoto's afdrukken voor uw cv, paspoort, enzovoort.

image [Web]

Niveau 1

Omschrijvingen

Web

Verbind de machine van Brother met een internetdienst.

image [Apps]

Niveau 1

Omschrijvingen

Apps

Hiermee maakt de machine verbinding met de Brother Apps-service.

image [Download software]

Niveau 1

Omschrijvingen

Download software

Hiermee geeft u informatie weer over het downloaden en installeren van software voor mobiele apparaten en computers.

image [Snelk.]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Snelkoppeling toevoegen

Kopiëren

-

Wijzig de instellingen in de kopieeropties.

Fax

(MFC-modellen)

-

Hiermee wijzigt u de instellingen in de faxopties.

Scannen

naar computer(bestand)

Scan documenten en sla deze naar een map op uw computer op.

naar computer(OCR)

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

naar computer(beeld)

Scan foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen.

naar computer(e-mail)

Een gescand document als e-mailbijlage verzenden.

naar media

Scan documenten en sla deze rechtstreeks op een geheugenkaart of USB-flashgeheugen op zonder een computer te gebruiken.

naar netwerk

Verzend gescande gegevens naar een CIFS-server op uw lokale netwerk of op het internet.

naar FTP/SFTP

Hiermee kunt u gescande gegevens via FTP/SFTP verzenden.

naar SharePoint

Hiermee kunt u gescande gegevens naar een SharePoint-server verzenden.

Web

-

Verbind de machine van Brother met een internetdienst.

Apps

-

Hiermee maakt de machine verbinding met de Brother Apps-service.

Deze lijst verschijnt als u 2 seconden op een snelkoppelingspictogram drukt.

Naamwijz (Naam wijzigen)

-

Wijzig de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

-

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

-

Wis de snelkoppeling.

Kaart/NFC registreren

-

Hiermee wijst u een snelkoppeling toe aan een chipkaart.

Kaart/NFC verwijderen

-

Hiermee verwijdert u een snelkoppeling van een chipkaart.

Bew./verw.

(Selecteer snelkoppelingknop.)

Naamwijz (Naam wijzigen)

Wijzig de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

Wis de snelkoppeling.

Kaart/NFC registreren

Hiermee wijst u een snelkoppeling toe aan een chipkaart.

Kaart/NFC registreren

Hiermee verwijdert u een snelkoppeling van een chipkaart.

image [Inkt]

Niveau 1

Niveau 2

Omschrijvingen

Inktvolume

-

Controleer het beschikbare inktvolume.

Inktcartridgemodel

-

Hiermee controleert u de nummers van de inktcartridges.

Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)

-

Hiermee kunt u de afdrukkwaliteit, uitlijning en papierinvoer controleren en verbeteren volgens de aanwijzingen op het LCD-scherm.

Printkop reinigen

-

Hiermee reinigt u de printkop volgens de instructies op het LCD-scherm.

Afdrukopties

Verminder vlekken

Hiermee voorkomt u vlekken op het papier of papierstoringen tijdens het afdrukken.

Langzaam drogend papier

Gebruik deze instelling wanneer u afdrukt op een type normaal papier waarop de inkt heel langzaam droogt.

image Wi-Fi-instellingen

Niveau 1

Omschrijvingen

Inst. Wizard

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WLAN-assistent

U kunt met de installatieschijf van Brother uw instellingen voor het draadloos netwerk instellen.

WPS

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen met de drukknopmethode.

Wanneer u een USB-flashstation in de USB-sleuf hebt geplaatst.

Niveau 1

Omschrijvingen

Foto

Hiermee selecteert u het fotomenu.

Scan nr media (Scannen naar media)

Documenten scannen en overbrengen naar een medium

Web

Verbind de machine van Brother met een internetdienst.