Home > Mobiel/Web Connect > Google Cloud Print > Voordat u Google Cloud Print gebruikt > Het apparaat registreren bij Google Cloud Print met Google Chrome™

Het apparaat registreren bij Google Cloud Print met Google Chrome™

Controleer of u al een Google-account hebt. Als u nog geen account hebt, maakt u er een door op een computer of mobiel apparaat naar de website van Google te gaan (https://accounts.google.com/signup).

Controleer of uw Brother-apparaat inactief is voordat u het registratieproces start.

image

De stappen in dit gedeelte zijn voorbeelden voor Windows-gebruikers.

De schermen op uw computer kunnen hiervan afwijken, afhankelijk van uw besturingssysteem en omgeving.

1. Open Google Chrome™ op uw computer.
  2. Log in op uw Google-account.
  3. Klik op het menupictogram van Google Chrome™ en vervolgens op Instellingen>Geavanceerde instellingen weergeven....
  4. Klik op Google Cloud Print>Beheren.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het apparaat te registreren.
  6. Wanneer een bevestigingsbericht op het apparaat verschijnt, drukt u op de knop [OK].
    image
    Als het bevestigingsbericht niet op het LCD-scherm van het apparaat verschijnt, herhaalt u deze stappen.
  7. Wanneer het Brother-apparaat succesvol is geregistreerd, wordt deze weergegeven in het veld Mijn apparaten.