Inleiding tot Active Directory-verificatie

Met Active Directory-verificatie kunt u het gebruik van uw Brother-apparaat beperken. Wanneer Active Directory-verificatie ingeschakeld is, is het bedieningspaneel van het apparaat vergrendeld. U kunt de instellingen van de machine pas wijzigen als u een gebruikers-ID en wachtwoord invoert.

Active Directory-verificatie biedt de volgende functies:

• Binnenkomende faxgegevens opslaan

Wanneer Active Directory-verificatie ingeschakeld is, slaat uw apparaat alle binnenkomende faxgegevens op. Als u zich hebt aangemeld, drukt het apparaat alle opgeslagen faxgegevens af.

U kunt de instellingen voor Active Directory-verificatie wijzigen met Beheer via een webbrowser of BRAdmin Professional 3 (Windows).