Uw Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren

Als uw mobiele apparaat Wi-Fi Direct of WPS niet ondersteunt, moet u een Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureren.
  1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Wi-Fi Direct]>[Handmatig].
  2. Het apparaat geeft de SSID-naam en het SSID-wachtwoord weer. Ga naar het scherm met de instellingen voor draadloze netwerken op uw mobiele apparaat, selecteer de SSID-naam en voer vervolgens het wachtwoord in.

Als de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven. De Wi-Fi Direct-netwerkinstellingen zijn voltooid.