Home > PhotoCapture Center > Foto's van andere media naar een computer kopiëren > Foto's kopiëren van media via een lokale verbinding

Foto's kopiëren van media via een lokale verbinding

U kunt van andere media foto's kopiëren naar een computer die lokaal (via USB) op het apparaat is aangesloten.
  1. Plaats een geheugenkaart of USB-flashstation in uw apparaat.
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • (Windows)

Dubbelklik in Windows Verkenner op het pictogram Verwisselbare schijf.

• (Mac)

Dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare schijf.

image
    Als u een naam opgeeft voor het volumelabel van de media, verschijnt deze naam.
    De bestanden en mappen op de media worden weergegeven op uw computerscherm.
  3. U kunt een bestand bewerken en het opslaan op een ander station van de computer.
  4. Sluit alle toepassingen met opgeslagen gegevens op de media af.
  5. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • (Windows)

Klik in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare schijf en selecteer Uitwerpen.

• (Mac)

Sleep het pictogram van de verwisselbare schijf naar het pictogram Prullenmand.

6. Wacht tot uw Brother-apparaat klaar is met het medium, voordat u het verwijdert.
    BELANGRIJK

Verwijder het medium NIET zolang het Brother-apparaat nog op het medium bezig is. Anders kunnen het medium of de daarop opgeslagen gegevens beschadigd raken.

Als u het medium verwijdert terwijl het Brother-apparaat nog op het medium bezig is, moet u de computer opnieuw opstarten voordat u hetzelfde medium in het apparaat plaatst. Als u de computer niet opnieuw opstart, kunnen de gegevens op het medium verloren gaan.