Home > Netwerk > Geavanceerde netwerkfuncties > Een LDAP-zoekopdracht configureren en uitvoeren > Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Een LDAP-zoekopdracht uitvoeren via het bedieningspaneel van het apparaat

Gerelateerde modellen:MFC‑J1300DW

Zodra u de LDAP-instellingen hebt geconfigureerd, kunt u de LDAP-zoekfunctie gebruiken om faxnummers te vinden die u gebruikt voor:

• Een fax verzenden (niet beschikbaar op DCP-modellen)
image
  • De LDAP-functie ondersteunt LDAPv3.
  • De LDAP-functie biedt geen ondersteuning voor SSL/TLS.
  • Afhankelijk van het beveiligingsbeleid dat door uw netwerkbeheerder wordt gehanteerd, dient u mogelijk Kerberos of Simple Authentication te gebruiken om verbinding te maken met de LDAP-server.

• Voor Kerberos-verificatie moet u het SNTP-protocol configureren (netwerktijdserver) of moet u de datum, tijd en tijdzone correct instellen met behulp van het bedieningspaneel.

1. Druk op image om te zoeken.
  2. Voer via het LCD-scherm de eerste tekens in van hetgeen u zoekt.
    image
    • U kunt maximaal 15 tekens invoeren.
    • Meer informatie over tekst invoeren imageimage Appendix
  3. Druk op [OK].
    Het LDAP-zoekresultaat wordt op het LCD-scherm weergegeven waarbij voor de zoekresultaten die in het lokale adresboek zijn gevonden het pictogram image wordt weergegeven.
    • Als de server of het lokale adresboek geen zoekresultaten opleveren, wordt [Geen resultaten gevonden. (Resultaten niet gevonden.)] 60 seconden op het LCD-scherm weergegeven.
  4. Druk op image of image om de gewenste naam weer te geven.
  5. Druk op de naam.
    Om de details van de naam weer te geven, drukt u op [Detail].
  6. Als er meerdere faxnummers zijn gevonden, vraagt het apparaat u er één te selecteren. Druk op [Toepassen] en vervolgens op [Fax Start].