Home > Routineonderhoud > Uw apparaat van Brother controleren > De status van het apparaat vanaf uw computer controleren (Windows)

De status van het apparaat vanaf uw computer controleren (Windows)

Het hulpprogramma Status Monitor is een softwaretool die u zelf kunt configureren en waarmee u de status van een of meer apparaten kunt controleren. U kunt hiermee onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van foutmeldingen.
  • Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Dubbelklik op het pictogram image in de taakbalk.
    • Windows 7

Klik op image(Starten)>Alle programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.

• Windows 8 en Windows 10

Klik op image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.
    image
    Problemen oplossen
    Klik op de knop Problemen oplossen om naar de website voor het oplossen van problemen te gaan.
    Resterende pagina-instellingen

Druk op de knop Resterende pagina-instellingen om de weergave-instellingen voor het geschatte aantal pagina's te wijzigen.

Zoekt u vervangende verbruiksartikelen?

Klik op de knop Zoekt u vervangende verbruiksartikelen? voor meer informatie over originele verbruiksartikelen van Brother.

Foutpictogrammen
    Pictogram Beschrijving
    image
    De inkt is bijna op.
    image
    De inktcartridge moet worden vervangen.
    image
    Er is een probleem met de inktcartridge.