Home > Faxen > Een fax verzenden > De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

De instelling voor automatisch opnieuw kiezen van faxnummers wijzigen

Gerelateerde modellen:MFC‑J1300DW
Als u automatisch een fax verzendt en de lijn bezet is, kiest het apparaat het nummer automatisch drie keer opnieuw met tussenpozen van vijf minuten wanneer u de instelling voor automatisch opnieuw kiezen hebt ingesteld op [Aan].

De standaardinstelling is [Aan].

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Fax autom. herk. (Fax automatisch herkiezen)].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.