Hem > Nätverk > Ytterligare metoder för konfiguration av din Brother-maskin för ett trådlöst nätverk > Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2375DW

Om din trådlösa åtkomstpunkt/router har stöd för WPS (PBC: konfiguration med en knapptryckning), kan du använda maskinens kontrollpanelsmeny för att konfigurera dina inställningar för trådlöst nätverk med hjälp av WPS.

image

Routrar eller åtkomstpunkter som har stöd för WPS är märkta med följande symbol:

image

1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [WLAN] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [WPS] och tryck sedan på OK.
  4. När [Aktivera WLAN?] visas trycker du på image för att välja På.
    Då startas inställningsguiden för trådlösa nätverk. Om du vill avbryta åtgärden trycker du på image.
  5. När LCD-skärmen visar [Tryck rtr-knapp], trycker du på WPS-knappen på din trådlösa åtkomstpunkt/router. Tryck på image på maskinens kontrollpanel. Maskinen identifierar automatiskt din trådlösa åtkomstpunkt/router och försöker ansluta till ditt trådlösa nätverk.
Om den trådlösa enheten är ansluten visas [Ansluten] på LCD-skärmen.

Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen. Sätt in CD-skivan Brother Installation i datorn eller gå till din modells Nerladdningar-sida hos Brother Solutions Center på support.brother.com.