Hem > Säkerhet > Låsa maskinens inställningar > Översikt över inställningslås > Ändra lösenordet för inställningslåset

Ändra lösenordet för inställningslåset

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
  1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Inställningslås] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Ange lösenord] och tryck sedan på OK.
  4. Ange det nuvarande fyrsiffriga lösenordet.
    För att ange varje siffra trycker du på image eller image för att välja ett nummer och tryck sedan på OK.
  5. Ange ett nytt fyrsiffrigt lösenord.
    För att ange varje siffra trycker du på image eller image för att välja ett nummer och tryck sedan på OK.
  6. När [Bekräfta:] visas på LCD-skärmen anger du det nya lösenordet igen.