Hem > Nätverk > Teknisk information för avancerade användare > Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Återställa nätverksinställningarna till fabriksinställningarna

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Du kan använda maskinens kontrollpanel för att återställa skrivarservern till fabriksinställningarna. Denna åtgärd återställer all information, inklusive lösenord och IP-adress.
image
  • Denna funktion återställer alla trådbundna och trådlösa nätverksinställningar till fabriksinställningar.
  • Du kan även återställa skrivarservern till fabriksinställningarna med hjälp av BRAdmin Light, BRAdmin Professional eller webbaserad hantering.
  1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätv.återst.] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image för [Ja].
    Maskinen startas om.