Säker utskrift av dokument med SSL/TLS

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
För säker dokumentutskrift med IPP-protokoll kan du använda IPPS-protokollet.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”http://maskinens IP-adress/” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

http://192.168.1.2

image
    • Om du använder DNS (Domain Name System) eller har aktiverat ett NetBIOS-namn kan du ange ett annat namn som ”SharedPrinter” i stället för IP-adressen.

• Till exempel:

http://SharedPrinter

Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du även använda nodnamnet.

• Till exempel:

http://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-namnet anges i nätverkskonfigurationsrapporten.

• För Mac öppnar du webbaserad hantering genom att klicka på maskinikonen på skärmen Status Monitor.
  3. Inget lösenord krävs som standard. Ange ett lösenord om du har ställt in ett sådant, och klicka sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på Protocol (Protokoll). Se till så att du markerat kryssrutan IPP.
    image

Om du inte har markerat kryssrutan IPP, markerar du kryssrutan IPP och klickar sedan på Submit (Skicka).

Starta om maskinen för att aktivera konfigurationen.

När maskinen startar om återgår du till maskinens webbplats, klickar på fliken Network (Nätverk) och klickar sedan på Protocol (Protokoll).

6. Klicka på HTTP Server Settings (HTTP-serverinställningar).
  7. Markera kryssrutan HTTPS(Port 443) under IPP och klicka sedan på Submit (Skicka).
  8. Starta om maskinen för att aktivera konfigurationen.
Kommunikation med IPPS kan inte förhindra otillåten åtkomst till skrivarservern.