Hem > Maskininställningar > Installera fjärrstyrningsprogramvaran (endast Windows)

Installera fjärrstyrningsprogramvaran (endast Windows)

Relaterade modeller:HL‑L2310D

Fjärrstyrningsprogrammet är en programvara som hjälper dig att ändra många skrivarinställningar på din Brother-maskin oavsett från vilket program du skriver ut.

Du kan till exempel ändra inställningar för sidomarginal, viloläge, teckenuppsättning och så vidare i fjärrstyrningsprogrammet. Dessa inställningar sparas i och används av din Brother-maskin som urskriftsstandarder. Alla manuella ändringar du gör i programmet eller skrivardrivrutinen kommer däremot att ha prioritet över inställningarna i fjärrstyrningsprogrammet.

OBS

Inte tillgängligt i länder som omfattas av tillämpliga exportbegränsningar.

1. Sätt i Brother-installationsskivan i cd-läsaren.
    Stäng öppningsskärmen när den visas.
  2. Öppna Utforskaren i Windows och välj cd-läsaren.
  3. Dubbelklicka på mappen Verktyg.
  4. Dubbelklicka på mappen RPC.
  5. Information om hur du installerar och använder fjärrstyrningsprogrammet finns i RPC_User’s_Guide.pdf.