Hem > Introduktion till din Brother-maskin > LED-mönster och indikeringar (för modeller utan LCD-skärm)

LED-mönster och indikeringar (för modeller utan LCD-skärm)

Relaterade modeller:HL‑L2310D
LED-lamporna på maskinens kontrollpanel tänds, lyser svagt eller blinkar för att visa maskinens status.

LED-indikatorerna definieras i tabellen nedan.

image

LED-lampan är släckt.

image eller image

LED-lampan är tänd.

image

LED-lampan lyser svagt.

image eller image

LED-lampan blinkar.

I denna tabell visas vad LED-lamporna betyder när de tänds, lyser svagt eller blinkar.

LED-indikering Status Betydelse

image

Vilar

I viloläge (energisparläge) agerar skrivaren som om den var avstängd, men den kan fortfarande ta emot data. Om ett utskriftsjobb tas emot väcks maskinen och börjar skriva ut.

Vilar djupt

I djupt viloläge (lägre energiförbrukning än i viloläge) agerar skrivaren som om den var avstängd, men den kan fortfarande ta emot data. Om maskinen inte tar emot data under den tid du anger växlar den till djupt viloläge. Om ett utskriftsjobb tas emot väcks maskinen och börjar skriva ut.

image

Beredskap

Maskinen är redo för utskrift.

image

Vänta

Maskinen värmer upp.

Utskrift

Maskinen skriver ut.

Svalnar

Maskinen svalnar.

Vänta 10 minuter eller till dess att maskinens inre delar har svalnat.

image

Avbryt utskrift

Maskinen avbryter jobbet.