Hem > Felsökning > Maskininformation > Återställa din Brother-maskin

Återställa din Brother-maskin

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
  1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Grundinställn.] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Återställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja vilken typ av återställning du ska göra och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image.
  5. Tryck på image för [Ja].
    Maskinen startas om.