Inställningstabeller (1-raders LCD-modeller)

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Använd dessa tabeller för att förstå de olika menyerna och alternativen du använder för att ställa in maskinen efter dina preferenser.

[Allmän inställ]

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivning

Fackinst.

Papperstyp

-

Ställ in papperstyp för pappersfacket.

Papp.format

-

Ställ in pappersformat.

Kolla storlek

-

Välj om meddelandet, som ber dig att kontrollera om pappersformatet i maskinen stämmer med inställningen av maskinens pappersformat, ska visas.

Manuell matning

-

Välj om du ska skriva ut från det manuella inmatningsfacket.

Upplösning

-

-

Välj en utskriftsupplösning.

Täthet

-

-

Öka eller minska svärtningsgraden.

Miljö

Eco-läge

-

Slå på följande maskininställningar samtidigt.

• 2-sidig utskrift: Långsida(Endast tillgängligt för vissa modeller)
  • Vilolägestid:0Min

Tonerbesparing

-

Öka sidkapaciteten för tonerkassetten.

Vilolägestid

-

Ställ in hur lång tid som ska passera innan skrivaren växlar till energisparläge.

Tyst läge

-

Minska utskriftsbullret.

Autoavstängn.

-

Ange antalet timmar som maskinen ska befinna sig i djupt viloläge innan den växlar till avstängt läge.

Panelkont

Knapprepetition

-

Ställ in hur lång tid det ska ta för LCD-meddelandet att ändras när du håller ner image eller image i intervaller.

Meddel.rulln.

-

Ställ in under hur lång tid i sekunder som ett LCD-meddelande bläddrar över LCD-skärmen. Från Nivå 1 = 0,2 sek. till nivå 10 = 2,0 sek.

LCD kontrast

-

Justera kontrasten på LCD-skärmen.

Auto online

-

Ställ in att skrivaren ska återgå till beredskapsläge när den varit overksam i 30 sekunder.

Inställningslås

-

-

Lås maskinens inställningar med hjälp av lösenordet för inställningslåset.

Gränssnitt

Välj

-

Välj det gränssnitt som ska användas.

Om du väljer Auto ändrar maskinen automatiskt gränssnittet till USB eller Nätverk beroende på vilket gränssnitt som tar emot data.

Autogränssn.tid

-

Ställ in timeoutperiod för automatiskt gränssnittsval.

Indatabuffert

-

Öka eller minska indatabuffertens kapacitet.

Byt toner

-

-

Ställer in maskinen till att fortsätta utskriften när Byt toner visas på LCD-skärmen.

[Skrivare]

För modeller med utskriftsemuleringsstöd

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivning

Utskriftsval

Teckensn. lista

Skriv ut listan med teckensnitt och exempel.

Testutskrift

Skriv ut en testsida.

2-sidigt

(För modeller med automatisk dubbelsidig utskrift)

2-sidig utskrift

Avaktivera eller aktivera dubbelsidig utskrift och välj vänd längs långsidan eller vänd längs kortsidan.

En bild

Välj alternativet Ensidig matning för ett utskriftsjobb där den sista sidan är en ensidig bild, för att minska utskriftstiden.

Auto fortsätt

-

Välj om du vill att skrivaren ska nollställa fel som gäller pappersformat eller medietyp automatiskt.

Papperstyp

-

Ange papperstyp.

Papp.format

-

Ställ in pappersformat.

Kopior

-

Ange antalet utskrivna sidor.

Orientering

-

Ställ in om pappret som ska skrivas ut ska vara liggande eller stående.

Utskriftsposit.

X Offset

Flytta startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) vågrätt upp till -500 (vänster) till +500 (höger) punkter vid 300 dpi.

Y Offset

Flyttar startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) lodrätt upp till -500 (upp) till +500 (ned) punkter vid 300 dpi.

Auto sidmatning

-

Gör att maskinen automatiskt kan skriva ut information i minnet.

HP LaserJet

Font nummer

Ställ in teckensnittsnummer.

Fonttäthet

Ställ in teckensnittsbredd.

Fonttäthet-menyn visas när du väljer I012 till I018, I031 till I037 eller I097 till I109 för inställningen Font nummer.

Fontpunkt

Ställ in teckensnittsstorlek.

Fontpunkt-menyn visas när du väljer I000 till I011, I019 till I030 eller I038 till I096 för inställningen Font nummer.

Symboluppsättn.

Välj den symbol eller det tecken som ställts in.

Tabellutskrift

Skriv ut kodtabellen.

Auto radmatning

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto vagnretur

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto radbyte

Välj om radmatning och vagnretur ska införas när maskinen når högermarginalen.

Auto sidbyte

Välj om radmatning och vagnretur ska införas när vagnpositionen når den nedre marginalen.

Vänstermarginal

Ställ in vänster marginal vid kolumn 0 till 70 kolumner vid 1 cpi.

Höger marginal

Ställ in höger marginal vid kolumn 10 till 80 kolumner vid 1 cpi.

Övre marginal

Ställ in den övre marginalen till ett avstånd från papprets övre kant.

Nedre marginal

Ställ in den undre marginalen till ett avstånd från papprets nedre kant.

Rader

Ställ in antalet linjer på varje sida.

Arkmatarkommando

Välj denna inställning om ett problem med facken sker när du använder HP-drivrutiner.

Alla andra modeller

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivning

Testutskrift

-

Skriv ut en testsida.

2-sidigt

(För modeller med automatisk dubbelsidig utskrift)

2-sidig utskrift

Avaktivera eller aktivera dubbelsidig utskrift och välj vänd längs långsidan eller vänd längs kortsidan.

En bild

Välj alternativet Ensidig matning för ett utskriftsjobb där den sista sidan är en ensidig bild, för att minska utskriftstiden.

Auto fortsätt

-

Välj om du vill att skrivaren ska nollställa fel som gäller pappersformat eller medietyp automatiskt.

Utskriftsposit.

X Offset

Flytta startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) vågrätt upp till -500 (vänster) till +500 (höger) punkter vid 300 dpi.

Y Offset

Flyttar startpunkten för utskriften (från övre vänstra hörnet på sidan) lodrätt upp till -500 (upp) till +500 (ned) punkter vid 300 dpi.

[Nätverk] (HL-L2350DW/HL-L2357DW)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

WLAN

TCP/IP

Boot metod

-

Välj den IP-metod som passar bäst för dina behov.

IP-adress

-

Ange IP-adressen.

Nätmask

-

Ange nätmasken.

Gateway

-

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

-

Ställ in nodnamnet.

WINS-konfig

-

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Specificera den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Specificera den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

-

Tilldela IP-adress automatiskt från lokalt adressomfång *1.

IPv6

-

Aktivera eller inaktivera IPv6-protokollet.

Inställn.guide

-

-

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av installationsguiden.

WLAN-assistenten

-

-

Konfigurera det trådlösa nätverket med hjälp av installationsskivan från Brother.

WPS

-

-

Konfigurera dina inställningar för trådlösa nätverket med metoden enknappstryck.

WPS med pinkod

-

-

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av WPS med en PIN-kod.

WLAN-status

Status

-

Visa länkstatus för trådlös Ethernet.

Signal

-

Visa signalstatus.

Kanal

-

Visa den kanal som används när Status är inställt på Aktivt.

Hastighet

-

Visa anslutningshastigheten när Status är Aktivt.

SSID

-

Visa SSID.

Komm. läge

-

Visa aktuellt kommunikationsläge.

MAC-adress

-

-

Visa maskinens MAC-adress.

WLAN Aktiv

-

-

Stäng av eller slå på det trådlösa gränssnittet.

Wi-Fi Direct

Tryck på knapp

-

-

Konfigurera snabbt dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med metoden enknappstryck.

PIN-kod

-

-

Konfigurera snabbt dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med WPS med en PIN-kod.

Manuell

-

-

Konfigurera dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar manuellt.

Gruppägare

-

-

Ställ in din maskin som Gruppägare.

Enhetsinfo

Enhetsnamn

-

Visa maskinens enhetsnamn.

SSID

-

Visa guppägarens SSID.

IP-adress

-

Visa maskinens IP-adress.

Statusinfo

Status

-

Visa status för Wi-Fi Direct-nätverket.

Signal

-

Visa aktuell signalstyrka för Wi-Fi Direct-nätverket.

När din maskin arbetar som en gruppägare, kommer LCD-skärmen alltid att visa Starkt.

Kanal

-

Visa den kanal som används när Status är inställt på G/Ä aktiv eller Klient aktiv.

Hastighet

-

Visa anslutningshastigheten när Status är G/Ä aktiv eller Klient aktiv.

Aktivera I/F

-

-

Aktivera eller inaktivera Wi-Fi Direct-anslutningen.

Nätv.återst.

-

-

-

Återställ alla nätverksinställningar för din maskin till fabriksinställningar.

*1
Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Auto”, kommer maskinen att försöka ställa in IP-adressen och subnätmasken från en bootserver som t.ex. DHCP när maskinen ansluts till nätverket. Om ingen bootserver hittas tilldelas en APIPA-IP-adress som t.ex. 169. 254. [001-254]. [000-255]. Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Statisk” måste du ange en IP-adress manuellt via maskinens kontrollpanel

[Nätverk] (HL-L2370DN)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivning

TCP/IP

Boot metod

-

Välj den IP-metod som passar bäst för dina behov.

IP-adress

-

Ange IP-adressen.

Nätmask

-

Ange nätmasken.

Gateway

-

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

-

Ställ in nodnamnet.

WINS-konfig

-

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Specificera den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Specificera den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

-

Tilldela IP-adressen automatiskt från det länklokala adressintervallet *1.

IPv6

-

Aktivera eller inaktivera IPv6-protokollet.

Ethernet

-

-

Välj Ethernet-länkläget.

Trådansl. status

-

-

Visa länkstatus för Ethernet.

MAC-adress

-

-

Visa maskinens MAC-adress.

Nätv.återst.

-

-

Återställ alla nätverksinställningar för din maskin till fabriksinställningar.

*1
Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Auto”, kommer maskinen att försöka ställa in IP-adressen och subnätmasken från en bootserver som t.ex. DHCP när maskinen ansluts till nätverket. Om ingen bootserver hittas tilldelas en APIPA-IP-adress som t.ex. 169. 254. [001-254]. [000-255]. Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Statisk” måste du ange en IP-adress manuellt via maskinens kontrollpanel

[Nätverk] (HL-L2375DW)

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

Trådbundet LAN

TCP/IP

Boot metod

-

Välj den IP-metod som passar bäst för dina behov.

IP-adress

-

Ange IP-adressen.

Nätmask

-

Ange nätmasken.

Gateway

-

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

-

Ställ in nodnamnet.

WINS-konfig

-

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Specificera den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Specificera den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

-

Tilldela IP-adressen automatiskt från det länklokala adressintervallet *1.

IPv6

-

Aktivera eller inaktivera IPv6-protokollet.

Ethernet

-

-

Välj Ethernet-länkläget.

Trådansl. status

-

-

Visa länkstatus för Ethernet.

MAC-adress

-

-

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in std.

-

-

Återställ inställningarna för trådbundet nätverk för din maskin till fabriksinställningar.

Aktivera kblans.

-

-

Stäng av eller slå på det trådbundna gränssnittet.

WLAN

TCP/IP

Boot metod

-

Välj den IP-metod som passar bäst för dina behov.

IP-adress

-

Ange IP-adressen.

Nätmask

-

Ange nätmasken.

Gateway

-

Ange gateway-adressen.

Nodnamn

-

Ställ in nodnamnet.

WINS-konfig

-

Väljer WINS-konfigureringsläge.

WINS-server

Primär

Specificera den primära WINS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära WINS-serverns IP-adress.

DNS Server

Primär

Specificera den primära DNS-serverns IP-adress.

Sekundär

Specificera den sekundära DNS-serverns IP-adress.

APIPA

-

Tilldela IP-adressen automatiskt från det länklokala adressintervallet *1.

IPv6

-

Aktivera eller inaktivera IPv6-protokollet.

Inställn.guide

-

-

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av installationsguiden.

WLAN-assistenten

-

-

Konfigurera det trådlösa nätverket med hjälp av installationsskivan från Brother.

WPS

-

-

Konfigurera dina inställningar för trådlösa nätverket med metoden enknappstryck.

WPS med pinkod

-

-

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av WPS med en PIN-kod.

WLAN-status

Status

-

Visa länkstatus för trådlös Ethernet.

Signal

-

Visa signalstatus.

Kanal

-

Visa den kanal som används när Status är inställt på Aktivt.

Hastighet

-

Visa anslutningshastigheten när Status är Aktivt.

SSID

-

Visa SSID.

Komm. läge

-

Visa aktuellt kommunikationsläge.

MAC-adress

-

-

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in std.

-

-

Återställ inställningarna för trådlöst nätverk för din maskin till fabriksinställningar.

WLAN Aktiv

-

-

Stäng av eller slå på det trådlösa gränssnittet.

Wi-Fi Direct

Tryck på knapp

-

-

Konfigurera snabbt dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med metoden enknappstryck.

PIN-kod

-

-

Konfigurera snabbt dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar med WPS med en PIN-kod.

Manuell

-

-

Konfigurera dina Wi-Fi Direct-nätverksinställningar manuellt.

Gruppägare

-

-

Ställ in din maskin som Gruppägare.

Enhetsinfo

Enhetsnamn

-

Visa maskinens enhetsnamn.

SSID

-

Visa guppägarens SSID.

IP-adress

-

Visa maskinens IP-adress.

Statusinfo

Status

-

Visa status för Wi-Fi Direct-nätverket.

Signal

-

Visa aktuell signalstyrka för Wi-Fi Direct-nätverket.

När din maskin arbetar som en gruppägare, kommer LCD-skärmen alltid att visa Starkt.

Kanal

-

Visa den kanal som används när Status är inställt på G/Ä aktiv eller Klient aktiv.

Hastighet

-

Visa anslutningshastigheten när Status är G/Ä aktiv eller Klient aktiv.

Aktivera I/F

-

-

Aktivera eller inaktivera Wi-Fi Direct-anslutningen.

Nätv.återst.

-

-

-

Återställ alla nätverksinställningar för din maskin till fabriksinställningar.

*1
Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Auto”, kommer maskinen att försöka ställa in IP-adressen och subnätmasken från en bootserver som t.ex. DHCP när maskinen ansluts till nätverket. Om ingen bootserver hittas tilldelas en APIPA-IP-adress som t.ex. 169. 254. [001-254]. [000-255]. Om maskinens ”Boot method” är inställd på ”Statisk” måste du ange en IP-adress manuellt via maskinens kontrollpanel

[Skriv rapport]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivning

Skrivarinställn.

-

Skriv ut sidan med skrivarinställningar.

Nätverksinst.

(För modeller med nätverk)

-

Skriv ut nätverkskonfigurationslistan.

Skriv fillista

(Endast tillgängligt för vissa modeller)

-

Skriv ut en lista med data som sparats i minnet.

Testut. trumma

-

Skriv ut trummans punktkontrollblad.

WLAN-rapport

(För trådlösa modeller)

-

Skriv ut resultatet av diagnosen av den trådlösa nätverksanslutningen.

[Maskininform.]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivning

Serienummer

-

Visa maskinens serienummer.

Inbyggd pro.ver.

-

Kontrollera maskinens firmware-version.

Sidräknare

-

Visa det totala antalet sidor som har skrivits ut.

Dellivslängd *1

Tonerlivslängd

Visa återstående livslängd för tonerkassett.

Trumräknare

Visa den återstående livslängden för trumman.

*1
Livslängden är en uppskattning och kan variera mellan olika användningsförhållanden.

[Grundinställn.]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivning

Återställ

Maskinåterst.

Återställer alla skrivarens inställningar som du har ändrat.

Nätv.återst.

Återställ alla nätverksinställningar till fabriksinställningar.

Fabriksinst.

Återställer alla skrivarens inställningar till fabriksinställningar. Utför denna funktion när du kasserar din maskin.

Lokalt språk

Välj språk på LCD-skärmen för ditt land.