Hem > Felsökning > Maskininformation > Överblick över återställningsfunktioner

Överblick över återställningsfunktioner

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW

Följande återställningsfunktioner finns tillgängliga:

image
Koppla ur gränssnittskabeln innan du väljer återställningsfunktion för nätverksinställningar eller fabriksåterställningsfunktion.

image
Underfördelade återställningsfunktioner finns inte tillgängligt för vissa modeller.
  1. Återställning av maskin

Denna funktion återställer följande inställningar:

• Inställningslås

• Språkinställning

2. Återställning av nätverksinställningar (för modeller med nätverk)

Återställ skrivarserverns fabriksinställningar (inklusive information om lösenord och IP-adress).

3. Fabriksåterställning

Brother rekommenderar att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.