Hem > Utskrift > Testutskrift

Testutskrift

Relaterade modeller:HL‑L2350DW / HL‑L2357DW / HL‑L2370DN / HL‑L2375DW
Följ dessa anvisningar för att göra en testutskrift om du får problem med utskriftskvaliteten:
  1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Skrivare] och tryck sedan på OK.
  2. (HL-L2370DN/HL-L2375DW)
    Tryck på image eller image för att visa alternativet [Utskriftsval] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Testutskrift] och tryck sedan på Go (Gå till).

Maskinen skriver ut testsidan.