Hem > Felsökning > Övriga problem

Övriga problem

Problem Lösningar

Maskinen startar inte.

Skador på strömanslutningen (t.ex. blixtnedslag eller spänningsvariationer) kan ha utlöst maskinens inre säkerhetsmekanismer. Koppla från nätkabeln. Vänta i tio minuter, koppla sedan in nätkabeln och tryck på image för att starta maskinen.

Koppla bort strömbrytaren, om du använder en sådan, för att se till så att det inte är den som är problemet. Koppla in maskinens nätkabel direkt i ett annat fungerande eluttag. Försök med en annan kabel om du fortfarande inte får någon ström.

Brother-programvaran kan inte installeras.

(Windows)

Om säkerhetsvarningen för programvaran visas på datorskärmen under installationen kan du ändra inställningarna för säkerhetsprogramvaran och tillåta att Brother-inställningsprogrammet eller andra program körs.

(Mac)

Om du använder en brandväggsfunktion eller ett antivirusprogram kan du tillfälligt avaktivera det och installera Brother-programmet.