Koti > Rutiinihuolto > Brother-laitteen puhdistaminen > Tulostuspään puhdistaminen tietokoneella (Mac)

Tulostuspään puhdistaminen tietokoneella (Mac)

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Tulostimet ja skannerit ja valitse sitten laite.
  3. Osoita Valinnat ja tarvikkeet-painiketta.
  4. Osoita Työkalu-välilehteä ja sitten Avaa Tulostintyökalu -painiketta.
    Näkyviin tulee Status Monitor -näyttö.
  5. Napsauta Ohjaus-valikkoa ja valitse Kunnossapito.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Asetus
    Kuvaus
    Tarkista tulostuslaatu...
    Tämän avulla tulostat testisivun ja tarkistat tulostuslaadun.
    Tulostuspään puhdistaminen...
    Tämän avulla käynnistät puhdistuksen manuaalisesti. Valitse, jos testisivun tekstissä tai grafiikassa näkyy juovia tai vaaleita kohtia.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit Tarkista tulostuslaatu... -vaihtoehdon, napsauta Käynnistä.

Laite tulostaa testisivun.

• Jos valitsit Tulostuspään puhdistaminen... -vaihtoehdon, valitse puhdistustyypiksi Vain musta, Vain värit tai Kaikki, ja osoita sitten Seuraava.
  8. Valitse puhdistuksen voimakkuudeksi Normaali, Voimakas tai Voimakkain, ja napsauta sitten Seuraava.
  9. Napsauta Käynnistä.
    Laite aloittaa puhdistuksen.