Päivämäärän ja kellonajan asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Varmista, että päivämäärä-, aika- ja aikavyöhykeasetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisen hallinnan avulla tai ohjauspaneelin kautta siten, että laitteen aika vastaa todennuksen suorittavan palvelimen aikaa.
Aloita vaiheesta 2, jos WWW-pohjaisen hallinnan ikkuna on jo avattu.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten image.

2. Valitse Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehti.
  3. Napsauta Date&Time (Päivämäärä ja aika) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
    image
  4. Syötä päivämäärä Date (Päivämäärä) -kenttiin.
  5. Valitse joko 12 tunnin tai 24 tunnin kello Clock Type (Kellonajan tyyppi) -asetukseksi (käytettävissä vain joissakin maissa).
  6. Syötä aika Time (Aika)-kenttään.
  7. Valitse oman sijaintisi ja UTC-ajan välinen aikaero avattavasta Time Zone (Aikavyöhyke)-pudotusluettelosta. Esimerkiksi Yhdysvaltain ja Kanadan itäinen aikavyöhyke on UTC-05:00.
  8. Aseta laite vaihtamaan automaattisesti kesäaikaan valitsemalla On (Päälle) -kohtaan Auto Daylight (Automaattinen talvi-/kesäaika)-asetus. Laite siirtää aikaa tunnin eteenpäin keväällä ja tunnin taaksepäin syksyllä (käytettävissä vain joissakin maissa).
  9. Napsauta Submit (Lähetä).